Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Přijďte na svatomartinskou husu a výborné pivo do podniků pivovaru Staropramen

Co se píše o pivovarech a pivu


Přijďte na svatomartinskou husu a výborné pivo do podniků pivovaru Staropramen

[čtvrtek, 7. listopad 2013]

V síti restaurací Potrefená husa bude ke svatomartinskému menu pivo za 14 Kč

• Hospoda Vinohradský Parlament nabídne k dobrému pivu řadu husích specialit

Svatomartinské oslavy jsou tady. První mladé víno čeká na slavnostní otevření a pekáče mnoha domácností i restaurací a hospod se plní husami. K oslavám dne svatého Martina se připojuje i síť restaurací Potrefená husa a moderní hospoda Vinohradský Parlament, gastronomická vlajková loď pivovaru Staropramen.

Domácí paštika z husích jater na domácí briošce jako předkrm následovaná čtyřkilovou husou pečenou v celku pro čtyř až šest osob s variací knedlíků s bílým a červeným dušeným zelím. K tomu některé z výborně ošetřených piv smíchovského pivovaru Staropramen nebo lahev mladého svatomartinského vína zdarma. A jako dezert pečené sváteční vdolky s jablečnými povidly.

I takto může vypadat gurmánská oslava dne svatého Martina. Stačí si jen zajít do moderní hospody Vinohradský Parlament, která od léta funguje v budově Národního domu na Vinohradech, kde týmu kuchařů velí šéfkuchař Jan Pípal, který zkušenosti získával například v restauraci Zlatá Praha hotelu InterContinental, v Grand Hotelu Pupp v Karlových Varech nebo v Sheraton Hotelu Prague. Hospoda Vinohradský Parlament se tak připojila k podnikům, které dodržují tradiční gastronomickou podobu svatomartinských oslav.

Že kvalita této moderní hospody v centru Prahy dosahuje ve všech směrech vysoké úrovně, dokazuje i čerstvé ocenění soutěži Czech Bar Awards 2013 pořádané odborným časopisem Barlife ve spolupráci s Českou barmanskou asociací a Asociací hotelů a restaurací ČR, v níž Vinohradský Parlament v kategorii Nejlepší nový podnik ČR získal třetí místo.

Stejně tak se k oslavám připojila i síť restaurací pivovaru Staropramen Potrefená husa, které si rovněž připravily speciální svatomartinské menu. Kdo neodolá a objedná si ho, dostane k němu vybrané točené pivo Staropramen za pouhých 14 korun.

Vinohradský Parlament (Korunní 1, Praha 2 - Vinohrady)

- akce „Svatomartinská husa“ od 9. do 11. listopadu

- speciální husí menu (kompletní menu na www.vinohradskyparlament.cz)

- čtyřkilová husa pečená vcelku s variací knedlíků, dvěma druhy zelí a lahví svatomartinského vína zdarma (nutno objednat 24 hodin předem)

Síť restaurací Potrefená husa

- akce „Svatomartinské menu“ od 8. do 17. listopadu

- ke svatomartinskému menu vybrané pivo za 14 Kč


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI