Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Světlá desítka od Samsonu se letos stala Českou chuťovkou roku 2013

Co se píše o pivovarech a pivu


Světlá desítka od Samsonu se letos stala Českou chuťovkou roku 2013

[čtvrtek, 17. říjen 2013]

Pivovar Samson znovu zabodoval se svými výrobky v soutěži Česká chuťovka. V loňském roce bylo oceněno v kategorii nealkoholických nápojů Samson Pito. Letos získala v kategorii piva cenu světlá desítka, tedy Samson Original Czech Světlé výčepní pivo 10°. Slavnostní vyhlášení a předání cen jubilejního pátého ročníku Česká chuťovka se uskuteční v Rytířském sále Senátu ČR ve čtvrtek 17. října 2013.

Snažíme se, aby naše pivo mělo stále vyšší kvalitu, a neustále pracujeme i na vylepšování chuti. V loňském roce jsme upravili recepturu Pita, což mělo velký úspěch a Pito získalo ocenění Česká chuťovka. Redesignovali jsme také lahve a etikety našich piv, což určitě napomohlo ke zvýšení prodejů. Ocenění naší světlé desítky si moc vážíme a budeme i nadále pracovat na tom, abychom udrželi tu nejvyšší kvalitu piva Samson,“ řekl obchodní ředitel Pivovaru Samson David Posekaný.

Značka Dobrý tuzemský potravinářský výrobek "Česká chuťovka" má napomoci tuzemským spotřebitelům objevit kvalitní a chutné české potraviny. Nejdůležitějším rozhodovacím kritériem jsou vysoké chuťové parametry přihlášených výrobků. Samozřejmým předpokladem je jeho vysoká kvalita. Ceny Česká chuťovka se udělují letos již popáté.

O značce „Česká chuťovka“, www.ceskachutovka.cz

Soutěž o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek "Česká chuťovka" a „Dětská chuťovka“ pomáhá spotřebitelům objevit chutné české potraviny. Výrobcům naopak pomáhá proniknout s výrobky, které splňují vysoké chuťové parametry, ke spotřebitelům. Umožňuje dát o sobě vědět i malým a středním výrobcům, kteří jinak nemohou konkurovat velkovýrobcům v nákladech na reklamu. Nediskriminuje ale ani velké tuzemské výrobce, pokud vyrábějí kvalitní a chutné potraviny opravdu v České republice. Soutěž je tak otevřena všem poctivým tuzemským výrobcům a jejich chutným českým potravinám, pokud si toto označení opravdu zaslouží.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI