Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chotěbořský pivovar zve na tradiční zabíjačkové hody a den otevřených

Co se píše o pivovarech a pivu


Chotěbořský pivovar zve na tradiční zabíjačkové hody a den otevřených

[úterý, 8. říjen 2013]

Po úspěšném letním Frešfest festivalu Pivovar Chotěboř zve na svou další akci a tou jsou zabíjačkové hody. Akce naplánovaná na 19. října od 11 do 20 hodin je určena pro všechny milovníky piva Chotěboř, pivní nadšence ale i celé rodiny. Organizátoři připravili bohatý program přímo v areálu pivovaru. Hrát bude kapela MAT4, odpoledne doplní soutěže, kreativní dílna i prodej farmářských produktů.

Brány pivovaru se 19. října otevřou v pravém slova smyslu – současně s hody bude probíhat den otevřených dveří. Návštěvníci tak budou mít opět po roce možnost nakouknout chotěbořskému sládkovi přímo pod pokličku a ochutnat Chotěboř přímo u zdroje. Pro ty návštěvníky, kteří řeší problém s dopravou, organizátoři zajistili zdarma svoz. Oblíbený Chotěbus vyjede o půl jedenácté z náměstí v Havlíčkově Brodě, poté bude pendlovat mezi pivovarem a chotěbořským náměstím. Jízdní řád je zveřejněn na webových stránkách pivovaru.

V poslední době se množí zprávy o možném prodeji Pivovaru Chotěboř. „Touto cestou bychom chtěli informace o prodeji vyvrátit,“ komentuje situaci sládek Oldřich Záruba. „Pivovar Chotěboř je na trhu zavedená značka. Všude kolem je krize, ani v pivovarnictví dnes není lehká doba a navíc přichází zimní sezóna, kdy očekáváme snížení odbytu. Náš pivovar ale funguje stabilně a má velké plány do budoucna. Koneckonců přijměte 19. října naše pozvání,“ usmívá se Záruba.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI