Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Postřižinský Střízlík boduje na pivních soutěžích

Co se píše o pivovarech a pivu


Postřižinský Střízlík boduje na pivních soutěžích

[středa, 2. říjen 2013]

Od jara 2012, kdy Pivovar Nymburk uvedl na trh své první nealkoholické pivo – Střízlíka, sbírá tento zlatý mok jedno ocenění za druhým. V září získal stříbro v soutěži České pivo 2013, loni byl dokonce nealkoholickým pivem roku.

Poprvé ve více než stopatnáctileté historii vaření piva v Nymburku přichystal pivovar Hrabalova dětství nealkoholické pivo určené pro tuzemský i zahraniční trh. Dlouhé pilování Střízlíkovy chuti se nakonec opravdu vyplatilo. V září vyhlásil Český svaz pivovarů a sladoven Střízlíka stříbrným v kategorii Nealkoholická piva.

Na nealkoholické receptuře našeho Střízlíka si hodně zakládáme. Jednak se těší velké oblíbenosti mezi řidiči a sportovci, ale oceňují ho i znalci, kteří degustují na pivních soutěžích. V září se například umístil na druhém místě na šestapadesátém ročníku Žatecké dočesné,“ chlubí se sládek nymburského pivovaru Bohumil Valenta.

Kromě letošních úspěchů byl Střízlík loni v Českých Budějovicích vyhlášen nealkoholickým pivem roku. Stalo se tak na soutěži Pivo ČR 2012 konané v rámci 16. ročníku Slavností piva.

V prodeji je Střízlík v široké distribuční síti. V pivovarské prodejně ho dokonce koupíte za pouhých 6 Kč. Podrobnější informace o Pivovaru Nymburk naleznete na www.postriziny.cz.

SOUTĚŽUMÍSTĚNÍ

Pivo ČR 2012 (České Budějovice, červen 2012)1.

Žatecká dočesná (Žatec, září 2013)2.

České pivo 2013 (Praha, září 2013)2.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI