Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

XXII. ročník Pivovarských slavností 2013 s Ferdinandem bude mít skutečný říz

Co se píše o pivovarech a pivu


XXII. ročník Pivovarských slavností 2013 s Ferdinandem bude mít skutečný říz

[čtvrtek, 5. září 2013]

Již v sobotu 14. září benešovský pivovar Ferdinand otevře své brány a nabídne spoustu dobré zábavy a hlavně proudy dobře vychlazeného piva. V pravé poledne budete moci vstoupit do areálu pivovaru, kde pro vás i pro vaše děti bude připraven celodenní nabitý program. Prostě skutečné pivní radovánky.

Návštěvníci a zejména milovníci piva budou moci v Benešovském areálu pivovaru Ferdinand od 12 – 22:00 ochutnávat pivní speciály, nefiltry a limonády a těšit se můžou i na horkou novinku na trhu. Sládek z pivovaru představí nové pivo 11% MAX, které bude nově doplňovat pivní nabídku Ferdinand. Při slavnostech budou otevřeny i prostory samotného pivovaru, kam můžete vyrazit na prohlídku, na které zjistíte, jak se takové skutečné pivo vlastně vaří. O hlad také nemusíte mít strach, protože na slavnostech najdete od perníku po guláš, co vás napadne.

Celým dnem vás bude provázet Veronika Čičková, oblíbená moderátorka z Country rádia, která kromě uvádění kapel, představí soutěže, pozve vás na divoké rodeo nebo prohlídku bojových jeepů. V rámci regionální spolupráce s lokálními dodavateli pivovar představí i regionální potraviny, které budete moci na místě ochutnat a zakoupit.

Vezměte s sebou i vaše ratolesti, protože nudit se určitě nebudou. Po divadelním představení budou moci na slavnostech skotačit ve skákacím hradu a na skluzavkách, nebo si zahrají kuželky a člověče, nezlob se. Dále jsou připraveny soutěže, pohybové hry, malování i tancování. Vstup je pro děti zdarma a pro dospělého 50,-Kč.

Hudební program bude probíhat na dvou scénách a vystoupí zde třeba Krausberry v čele s charismatickým Martinem Krausem, nebo Vlasta Horváth s kapelou, zpěvák, který zvítězil v oblíbené reality show Česko hledá Superstar. Dále vystoupí skupiny Čejka band, United Heads, Bílá nemoc, November 2nd and Steve Walsh, Lahvátor, dechová kapela Týnečanka a zpěvák Štěpán Kojan. Den plný hudby oživí i místní folklórní uskupení Benešáček.

Přijeďte do Benešova na pravé pivní slavnosti s celou rodinou!


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI