Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značka Litovel dále rozšiřuje sortiment. Na trh uvádí nealkoholický tmavý radler Litovel Citron Free.

Co se píše o pivovarech a pivu


Značka Litovel dále rozšiřuje sortiment. Na trh uvádí nealkoholický tmavý radler Litovel Citron Free.

[pondělí, 1. červenec 2013]

Po sérii ochucených novinek Litovel Red Orange a Litovel Pomelo Free jde již o třetí zajímavé zpestření sortimentu značky. Tentokrát Litovel přichází s tmavým radlerem s citrónovou příchutí Litovel Citron Free. Jedná se o tmavou, nealholickou variantu, zatím jedinou na trhu.

Litovel tentokrát sází na jedinečné spojení tmavého piva a citrusu, které vytváří chuťově lákavý mix, zajímavý svou vyšší a přitom lahodnou hořkostí. Sytou barvu a osobitou, jemně karamelovou chuť nový radler získává z bavorských sladů, do tmavých piv běžně přidávaných. Nealkoholický Litovel Pomelo free je zajímavý také svým složením. Neobsahuje umělá sladidla, barviva ani konzervační látky. „Chuť, která je pro tmavé pivo typická, dokonale ladí s osvěžujícím citronem. Charakteristickým rysem naší novinky, je poměrně vyšší hořkost, která v tomto případě nevadí, spíše naopak. Věříme, že bude stejně dobře chutnat jak mužům, tak i ženám,“ říká ředitel pivovaru Lumír Hyneček.

Nealkoholický tmavý radler Litovel Citron Free je ideálním pitím pro řidiče nebo cyklisty a pro všechny, kteří si alkoholické pivo dát jednoduše nechtějí nebo nemohou. V obchodní síti je k dispozici ve skleněných 0,5 l lahvích. Výhledově pivovar počítá také s plněním do sudů a plechovek.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI