Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Benešovský pivovar Ferdinand láká o prázdninách na akce se skutečným pivem

Co se píše o pivovarech a pivu


Benešovský pivovar Ferdinand láká o prázdninách na akce se skutečným pivem

[středa, 26. červen 2013]

Obce okresu Benešov od července do září oživí řada akcí Benešovské hasičské ligy s Ferdinandem. Se skutečným pivem se také setkáte při jízdě nostalgickým vlakem krajinou Posázaví. Kromě toho pivovar také v září otevře své brány široké veřejnosti při pivovarských slavnostech přímo.

Prázdninové měsíce včetně září budou v mnoha obcích okresu Benešov ve znamení Benešovské hasičské ligy s Ferdinandem. Hasičské týmy budou mezi sebou soutěžit po čtyři měsíce, a to 6. července v Daměnicích, 13. července v Chářovicích, 3. srpna v Malovicích, 10. srpna v Načeradech, 24. srpna a 7. září ve Zdislavicích a 21. září ve Všechlapech. Benešovská liga má na svém programu letos celkem devět závodů, z nichž dva již proběhly v červnu. „Úroveň soutěžních družstev se v poslední době výrazně zvýšila, i díky tomu si vytvořila Benešovská liga dobrou pověst. Odměna pro vítěze je především sud piva Ferdinand a titul mistr/mistryně Benešovské hasičské ligy,“ říká vedoucí rady Benešovské hasičské ligy Lukáš Vítek z Daměnic. Prvenství z loňského ročníku budou obhajovat muži z SDH Jankov a ženy z SDH Daměnice. „Benešovské hasičské ligy s Ferdinandem se účastníme jako hlavní sponzor a naše pivo zde samozřejmě poteče proudem,“ dodává k akcím hlavní sládek pivovaru Jaroslav Lebeda.

Historii na kolejích se skutečným pivem Ferdinand si o sobotách 29. června, 6. července, 17. a 31. srpna vychutnají cestovatelé, kteří se vydají na výlety nostalgickým vlakem s parní lokomotivou. Čeká na ně řada projížďka zajímavými místy a program vhodný pro děti i dospělé. Zakoupením jízdenky navíc cestující mohou soutěžit prostřednictvím SMS o hodnotné ceny. Více zde...

Na září pivovar pro návštěvníky chystá pivovarské slavnosti, jejichž součástí budou i velmi oblíbené prohlídky pivovaru. „Konat se budou 14. září přímo v areálu pivovaru a to za každého počasí. Nebude chybět bohatý kulturní program, soutěže o zajímavé ceny, slosovatelné vstupenky a zábavné atrakce a soutěže pro děti, jako skákací hrad, rodeo, malování nebo závody. Ve stáncích bude připraveno kvalitní občerstvení pro celou rodinu a k osvěžení také točené pivo Ferdinand, včetně kvasnicového,“ představil program slavností Lebeda.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI