Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Holba uvádí na trh letní novinky. Holbu Brusinku s mátou a polotmavou Holbu Free.

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Holba uvádí na trh letní novinky. Holbu Brusinku s mátou a polotmavou Holbu Free.

[pondělí, 24. červen 2013]

Značka Holba rozšiřuje nabídku o pivní mix s příchutí brusinky a máty. Jde o osvěžující novinku s nízkým, 2,2 procentním obsahem alkoholu a charakteristickou chutí, kterou pivu dává kombinace lesních plodů a oblíbené byliny. Ochucená Holba se vyrábí z přírodního ovocného sirupu a bylinného extraktu a neobsahuje umělá barviva, konzervanty ani umělá sladidla. Její ryze přírodní složení vychází z filosofie značky, etablované jako ryzí pivo z hor. Zatímco ostatní ochucená piva mají různé exotické příchutě, nejčastěji citrusové, Holba jde vlastní, ryze přírodní cestou.

Zvolili jsme plody, které jsou u nás doma a rostou v našich lesích, taky v Jeseníkách. Dlouho jsme testovali různé příchutě, až nakonec zvítězila brusinka. Pokud je v pivu samotná, působí chuťově nevýrazně, ale v kombinaci s mátou dává vyniknout chuti piva s příjemným dozvukem. Máta ideálně harmonuje s hořkostí piva, kterou sice zjemňuje, ale nepotlačuje, takže pivo nechutná jako limonáda. Věříme, že to konzumenti ocení,“ říká Vladimír Zíka, ředitel pivovaru Holba a s úsměvem dodává, že brusinky i mátu je možné najít pár metrů od pivovaru. Jeho areál se totiž nachází uprostřed jesenické přírody s jedinečným horským koloritem.

Ochucené pivo Holba Brusinka s mátou je zatím k dispozici pouze v sudech a od června si ji můžete dát v každé restauraci s Holbou na čepu.

Další letní novinkou je Holba free polotmavá. Rozšiřuje nabídku nealkoholických piv značky a je určena všem konzumentům, kteří si pivo rádi dají, ale preferují jeho nealkoholickou variantu. Zatím je k dispozici jako sudová v restauracích značky a občerstveních na výletních místech, cyklotrasách i v kempech. Během července bude ke koupi také v lahvích.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI