Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Vltavský plavec už zítra připlave na farmářské trhy!

Co se píše o pivovarech a pivu


Vltavský plavec už zítra připlave na farmářské trhy!

[pátek, 14. červen 2013]

Vltavský plavec, 13° světlý speciál z dílny minipivovaru Plzeňský Pašák, který měl být jakýmsi zpestřením plánovaného a kvůli nedávným povodním nakonec dočasně odloženého festivalu malých a mini českých pivovarů „Pivo na Náplavce“, s nadsázkou řečeno připlouvá do Prahy. Protože se jedná o pivo nepasterované a nefiltrované, tedy stále živé, s jehož spotřebou nelze příliš otálet, rozhodli jsme se, že tuto příležitostnou várku nyní nabídneme zájemcům ke koupi a na nový termín konání festivalu necháme vyrobit pivo jiné.

Prodej Vltavského plavce začne v pátek 14. 6. 2013 na farmářském tržišti „Jiřák“ (náměstí Jiřího z Poděbrad, Praha 3). Dále si ho zde budete moci koupit každou středu, pátek a sobotu a každou sobotu také na farmářském tržišti Náplavka. Na výběr budete mít jednak z litrových „petek“ a jednak ze skleněných půllitrovek s patentním uzávěrem. Obojí seženete u stánku s čepovaným rakovnickým Bakalářem či pivy z Kounického, resp. Únětického pivovaru.

Těšíme se na Vaši návštěvu a pevně věříme, že Vám Vltavský plavec bude chutnat!

Tým festivalu „Pivo na Náplavce“ a farmářských tržišť Jiřák a Náplavka.

Další informace na www.pivonanaplavce.cz a www.farmarsketrziste.cz nebo na facebookovém profilu FT Praha www.facebook.com/ftpraha.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI