Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Litovelský pivovar přichází s nealkoholickým pivem Litovel Pomelo Free

Co se píše o pivovarech a pivu


Litovelský pivovar přichází s nealkoholickým pivem Litovel Pomelo Free

[čtvrtek, 6. červen 2013]

Z plnící linky v pivovaru Litovel sjíždí první lahve s nealkoholickým pivem Litovel Pomelo Free. Jde o další novinku, která rozšiřuje sortiment ochucených piv značky. Lákadlem je nejen chuť, ale také nulový obsah alkoholu a navíc přírodní složení. Litovel Pomelo Free neobsahuje umělá barviva, sladidla ani konzervační látky.

Litovel nejde cestou pivní limonády, což potvrzuje chuť letní novinky. Zachovává si svůj pivní charakter, který v kombinaci s ovocnou složkou osvěží a výborně zažene žízeň. Litovel Pomelo Free je příjemným letním pitím s vyšším obsahem ovocné složky a nulovým obsahem alkoholu, proto je možné dát si ho kdekoli a kdykoli. To ocení nejen cyklisté a sportovci obecně, ale i všichni, kteří si chtějí posedět s přáteli a poté třeba sednout za volant nebo alkohol nekonzumují vůbec. „Reagujeme na zvýšenou poptávku po ochucených pivech a přinášíme řešení všem, kteří se nechtějí nechat alkoholem omezovat. Kromě nealkoholické varianty v příchutí Pomelo nabízíme i Red Orange, ochucené pivo se 2 procenty alkoholu. Každý má tedy možnost volby", říká Lumír Hyneček, ředitel litovelského pivovaru. Zatím je Litovel Pomelo Free k dispozici ve skleněných 0,5 l lahvích. Výhledově se počítá také s plněním PET lahví a plechovek. Novinku budou moci zájemci otestovat v rámci série ochutnávek v místě prodeje, na koupalištích i na výletních místech.

Pivovar reaguje na velký zájem konzumentů a nově plní do skleněných NRW lahví také Litovel Red Orange, který byl dosud dostupný pouze v sudech. Na trhu je teprve 14 dní a rostoucí poptávka potvrzuje jeho úspěšný start. V současné době má pivovar Litovel v sortimentu ochucených piv Litovel Red Orange, Litovel Pomelo Free a Escape.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI