Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

III. Ústecký pivní jarmark malých a rodinných pivovarů

Co se píše o pivovarech a pivu


III. Ústecký pivní jarmark malých a rodinných pivovarů

[čtvrtek, 16. květen 2013]

Třetí ročník akce, která je zaměřena na milovníky kvalitního piva, hudby, divadla a skvělé zábavy, s programem pro široké spektrum návštěvníků a především rodiny s dětmi, se bude konat v sobotu 18.5. 2013 od 9:00 do 22:00 v prostoru Kostelního náměstí, atria OC FORUM v Ústí nad Labem.

Celodenní akce nabídne návštěvníkům přehlídku téměř dvaceti malých a rodinných pivovarů, desítek kvalitních ležáků vařených dle tradičních receptur, hodnotnou zábavu v podobě bohatého kulturního programu, koncerty, divadla, soutěže, lidová řemesla, atrakce pro děti i dospělé. Součástí programu budou také přednášky o historii a technologiích pivovarnictví a laická a odborná degustace.

Výsledky odborné degustace budou oceněny “MÁZem ÚSTECKÉHO PIVNÍHO JARMARKU“ v kategoriích nejlepší světlý ležák, polotmavý ležák a speciál. Laickou cenou zúčastněným pivovarům bude „MÁZ ÚSTECKÉHO DENÍKU“, kde návštěvníky budou ohodnoceny nejlepší tři pivovary III. ÚSTECKÉHO PIVNÍHO JARMARKU. Anketní lístky budou otiskovány v ÚSTECKÉM DENÍKU v průběhu 1-2 týdnů před akcí. Návštěvníci je vyplněné na Ústeckém PIVNÍM JARMARKU odevzdají k vyhodnocení a slosování o dárkové poukazy RESTAURACE NA RYCHTĚ.

Novinkou letošního ročníku bude soutěž o věcné ceny, věnované prodejcem mobilních telefonů, společností ŠTÝBR - Mobilní svět.

Hlavní hvězdou v hudebním programu je legendární skupina RANGERS. V programu dále vystoupí FILIP GONDOLÁN, JOE COCKER BAND, ŠVEJK & c.k. ŠRAML, SVÁŤOVO DIVIDLO, THE BOOM BEATLES REVIVAL BAND, ALBIS JAZZ BAND, KOŤATA, DIVADLO V PYTLI, PANOPTIKUM MAXE FISCHE, FLAŠINETÁŘ HONZA a další. Celou akcí budou provázet principál divadla V pytli Petr Stolař.

Akci pořádají Pivovar hotel Na Rychtě a B. B. Art Production, ve spolupráci s OC Forum a Kulturním střediskem města Ústí nad Labem, za podpory města Ústí nad Labem, pod záštitou primátora města Ústí nad Labem Víta Mandíka a starosty městského obvodu Ústí nad Labem město Jana Tvrdíka

Jiří Šťovíček a Martina Valterová – Pivovar hotel Na Rychtě, hlavní organizátor Jarmarku

www.usteckypivnijarmark.cz, www.pivovarnarychte.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI