Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pilsner Urquell navazuje na historickou spolupráci s Národním divadlem

Co se píše o pivovarech a pivu


Pilsner Urquell navazuje na historickou spolupráci s Národním divadlem

[čtvrtek, 18. duben 2013]

Dnešním dnem navazuje značka Pilsner Urquell na svá předešlá partnerství s Národním divadlem. Tato spolupráce je logickým propojením dvou ikon, které představují originální české bohatství.

Spolupráce Plzeňského Prazdroje a Národního divadla má vskutku úctyhodnou historii. Již v roce 1880 přispěl Plzeňský Prazdroj (tehdy se jmenoval Měšťanský pivovar) na výstavbu divadla, a stal se tak „ctěným členem skutečným sboru pro zřízení českého národního divadla v Praze“. Po požáru v roce 1881 přispěl pivovar znovu v akci Národ sobě na obnovu zničené budovy divadla.

Společnost Plzeňský Prazdroj však s Národním divadlem spolupracovala i v nedávné době. V druhé polovině 90. let minulého století byla hlavním partnerem opery Národního divadla a pivo Pilsner Urquell se tehdy objevovalo na jevišti například v inscenaci Prodané nevěsty. Nyní na tuto spolupráci navazuje nově uzavřené partnerství přední české divadelní scény se značkou Pilsner Urquell, která se stává „Partnerem inscenací Národního divadla“.

Pilsner Urquell doprovází řadu významných událostí a nechybí ani v centru domácího kulturního dění. V Národním divadle byl vždy kladen důraz na tu nejvyšší kvalitu spojenou s originalitou, a takový je i Pilsner Urquell. Proto jsem velmi rád, že od dnešního dne bude toto spojení dvou ikon českého bohatství i nadále pokračovat,“ poznamenal k nově uzavřené spolupráci marketingový ředitel Grant McKenzie.

Podobně vnímá vzájemnou spolupráci i marketingový ředitel Národního divadla Michal Janovský, který uvedl: „Jsme velice rádi, že ve společnosti našich vážených partnerů můžeme znovu přivítat Pilsner Urquell. Historie i charakter obou značek jsou dobrým předpokladem pro dlouholetou spolupráci.

Smlouvu slavnostně podepsali prozatímní ředitel Národního divadla Ing. Václav Pelouch a marketingový ředitel Plzeňského Prazdroje Grant McKenzie. Ležák Pilsner Urquell bude nyní exkluzivně čepován při premiérách a dalších reprezentativních událostech na scénách divadla, tedy v Národním divadle, Státní opeře, Stavovském divadle, Nové scéně a Divadle Kolowrat. První divadelní premiérou, která bude zároveň premiérou celého partnerství, je nové nastudování opery Olimpiade od Josefa Myslivečka ve Stavovském divadle dne 2. května.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI