Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Slavnosti pivovaru Ostravar jsou zpět

Co se píše o pivovarech a pivu


Slavnosti pivovaru Ostravar jsou zpět

[čtvrtek, 11. duben 2013]

Předprodej vstupenek začíná dnes. Vzhledem k nabitému programu očekávají organizátoři značný zájem o akci

Po březnovém představení nového nefiltrovaného piva si pivovar Ostravar pro své fanoušky připravil další lahůdku. Po dvouleté pauze se do Ostravy vrací Slavnosti pivovaru Ostravar. A vrací se s nabitým programem. Největší svátek piva ve městě odstartuje 8. června v areálu ostravského pivovaru Richard Krajčo se skupinou Kryštof a zahájí šňůru vystoupení předních českých a slovenských kapel či zpěváků.

Vedle čerstvého držitele dvou Andělů skupiny Kryštof již pozvání na Slavnosti pivovaru Ostravar přijali také hvězdný Tomáš Klus, nenapodobitelní HorkýžeSlíže, originální Wohnouti nebo dnes již kultovní Vypsaná Fixa. Celkem by mělo být k vidění minimálně 10 českých a slovenských kapel.

Když jsem při svém nástupu hovořil o snaze dostat Ostravar blíže lidem, myslel jsem tím i akce, které budeme pořádat. Slavnosti jsou z těch akcí, při kterých jsme lidem nejblíž . Jednou ročně otevřeme brány pivovaru veřejnosti a pozveme naše fanoušky nejen na prohlídku, ale dáme jim také ochutnat to nejlepší z naší produkce a taky se s nimi dobře pobavíme. Jsme rádi, že jsou Slavnosti zpět a těšíme se na ně,“ říká k obnovení úspěšné tradice Roman Richter, nový vrchní sládek pivovaru Ostravar.

Podle manažerky značky Zuzany Cieciotkové nyní ostravský pivovar finišuje s přípravou technickoorganizačního zabezpečení svého pivního svátku. „Musíme se připravit na tisíce návštěvníků. Při tak silné sestavě kapel, pestré nabídce piv i doprovodném programu očekáváme velkou návštěvu. Všem doporučuji nákup vstupenek v předprodeji. Vždyť jen kapela Kryštof nedávno vyprodala ostravskou ČEZ arénu,“ upozorňuje Cieciotková. V pivovaru přitom vystoupí i další aktuální hvězdy s Tomášem Klusem v čele.

Na vrchního sládka Ostravaru Roman Richtera pak čeká úkol zajistit neméně důležité hvězdné obsazení co se pivní nabídky týká. „Letos bychom byli rádi, aby co nejvíce lidí ochutnalo naší novinku Ostravar Nefiltr. Proto bude v ceně vstupenky pro každého návštěvníka staršího 18 let jeden Ostravar Nefiltr zdarma,“ popisuje Richter. Kompletní pivní line up přitom bude jako vždy pestrý. Jeho finální složení oznámí sládek až před akcí.

Cena vstupenky za 10 hodin kvalitní zábavy bude v den akce příznivých 250 korun, přičemž v ceně je již zmiňovaný půllitr Ostravar Nefiltru. Předprodej ovšem nabídne ještě výhodnější ceny. První předprodejová nabídka pivovaru je pro 500 nejrychlejších, kterým pivovar nabídne vstupné za 150 Kč.

Vstupenky v předprodeji si budou moci lidé zakoupit od pondělí 15.4. v ostravském infocentru v Nádražní ulici nebo na Pivní pohotovosti přímo v sousedství pivovaru Ostravar. Již dnes je však možné vstupenky zakoupit na internetu na adrese www.ticketsforpeople.cz .

Hlavní hvězdy a Slavnosti pivovaru Ostravar

Obě hlavní hvězdy letošních Slavností mají společné dvě věci. Pocházejí ze zdejšího regionu a jde o jejich druhé vystoupení na této akci.

Skupina Kryštof se na Slavnosti pivovaru Ostravar vrací po devíti letech. V roce 2004 patřili mezi nastupující hvězdy. Nyní zahrají v momentě, kdy patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější a zároveň nejuznávanější domácí kapely. V únoru při koncertním turné tato havířovská skupina beznadějně vyprodala arény v Opavě, Ostravě, Brně a Praze a v březnu ji Akademie české populární hudby vyhlásila nejlepší hudební formací v České republice. Kromě sošky za kapelu roku získal Kryštof také sošku Anděla v kategorii album roku.

Tomáš Klus přijede na Slavnosti pivovaru Ostravar podruhé a rozdíl mezi oběma vystoupeními dokumentuje, jak obrovský kus cesty tento umělec mezi nimi ušel. Zatímco v roce 2008 jej jako neznámého písničkáře s kytarou sledovali jen okolo jdoucí a vystupoval na druhé scéně, letos bude jeho vystoupení na hlavní scéně jistě jedno z nejsledovanějších. Třinecký rodák se v posledních letech vypracoval v nejžádanějšího zpěváka v České republice, což potvrdil svým vítězstvím v poslední anketě Zlatý slavík. Jeho úspěch dokumentují vyprodané kocerty napříč republikou.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Ital

neděle, 9. červen 2013
07:54

Pozn. PI: Smazáno pro nadávání...


napsal(a): Ital [Odpovědět]

Bierkerl

neděle, 9. červen 2013
11:00

to Ital: Škoda, bylo to vtipné a dost to vypovídalo o inteligenci pisatele. :)


napsal(a): Bierkerl [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI