Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Velikonoční karamelový Speciál rychle mizí

Co se píše o pivovarech a pivu


Velikonoční karamelový Speciál rychle mizí

[středa, 27. březen 2013]

Populární třináctapůlstupňový karamelový Speciál bývá v prodeji jen zřídka a v omezeném množství. V Pivovaru Chotěboř ho totiž vaří jen pro sváteční příležitosti a jednou z možností, jak výjimečný Speciál ochutnat, jsou již tradičně Velikonoce. Stejně jako vloni, tak i letos uvařili 80 hektolitrů. Kdo jej chce ochutnat, musí si pospíšit – v restauracích i prodejnách díky velké oblibě rychle mizí.

Svědčí o tom čísla z gastronomických zařízení. „Za pouhé dva dny od zahájení prodeje se ho do restaurací a barů prodala více než čtvrtina, přesněji 26 hektolitrů,“ uvedl ředitel chotěbořského pivovaru Richard Moravec. „Pivaři vědí, že mohou Speciál ochutnat jen výjimečně, naposledy na Vánoce. Proto si jeho velikonoční várku nenechali ujít,“ doplnil.

V prodeji je Speciál od druhé poloviny března a jeho zásoby jak v sudech, tak lahvích se kvapem tenčí. Láhvový Speciál je však stále k dostání v pivovarské prodejně přímo v Chotěboři, dále v chotěbořských provozovnách COOP či v supermarketech Albert.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI