Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Kiki a Maki uvádí na trh Gambrinus Šťavnatý grep

Co se píše o pivovarech a pivu


Kiki a Maki uvádí na trh Gambrinus Šťavnatý grep

[úterý, 26. březen 2013]

Nejúspěšnější české beachvolejbalové reprezentační duo Kiki a Maki se bude podílet na propagaci pivních mixů Gambrinus Ochucený, vyrobených bez přidaných konzervantů a umělých sladidel. Po loňském úspěchu Gambrinus Limetka & Bezinka a Gambrinus Řízný citrón přichází na trh další varianta Gambrinus Šťavnatý grep.

Gambrinus Šťavnatý grep

Jedná se v pořadí již o třetí chuťovou variaci. „Nejoblíbenější příchutě mezi spotřebiteli jsou citrón a po něm grapefruit, které jsou i v našich interních průzkumech velmi dobře a vysoce hodnoceny,“ upozorňuje Miroslav Peichl. Nápoj má nižší obsah alkoholu. Je v něm příjemně sladěna chuť tradičního a oblíbeného piva Gambrinus s ovocnou šťávou z grapefruitu. V prodeji je od 25. března v 0,5l plechovce.

Zahájení spolupráce s Kiki a Maki

Od března zahájil Gambrinus Ochucený spolupráci s nejúspěšnějším reprezentačním beach volejbalovým duem Kristýnou Kolocovou a Markétou Slukovou, známé jako Kiki a Maki. „Jedná se o logické spojení. Reprezentantky České republiky v plážovém volejbale, tedy v typickém letním sportu, a Gambrinus Ochucený jako nápoj určený zejména pro osvěžení během horkých letních měsíců. Společně právě startujeme projekt Rok s Kiki a Maki. V průběhu letošní sezóny budou moci jejich fanoušci sledovat, jak trénují, kde probíhají přípravy, zápasy a kde tráví čas mimo hřiště. Prostřednictvím krátkých a kreativních videí je Kiki a Maki provedou po všech jejich turnajích a podělí se s nimi o své zážitky,“ říká Miroslav Peichl. Projektu bude od 26. března věnována i speciální microsite a další navazující aktivity na facebookých stránkách Gambrinus Ochucený.

Gambrinus Ochucený nezůstal pouze u spolupráce s Kiki a Maki. V průběhu letošního léta zaujme na vybraných festivalech a akcích tzv. Mocným ovocným gangem. Jedná se o postavy reprezentující jednotlivé příchutě, jejichž úkolem je podporovat míchané nápoje z piva, ve kterých nejsou obsaženy žádné konzervanty a přidaná umělá sladidla, a které doručí perfektní osvěžení.

Nový atraktivní redesign

Všechny varianty z rodiny Gambrinus Ochucený budou nabízeny v plechovkách nového atraktivního designu. „Konzumenti se v kategorii míchaných nápojů z piva rozhodují primárně podle příchuti. Na základě tohoto faktu jsme připravili nový design balení všech variant, aby byl na první pohled jasně odlišitelný,“ vysvětluje Miroslav Peichl.

Krátké sdělení: Gambrinus Ochucený rozšiřuje rodinu nízkoalkoholických míchaných nápojů z piva. Novinkou je Gambrinus Šťavnatý grep, ve kterém je příjemně sladěna chuť oblíbeného piva Gambrinus a grapefruitové šťávy. Navazuje tak na dva oblíbené nápoje Gambrinus Limetka & Bezinka a Gambrinus Řízný citrón, jež jsou vyhledávány zejména díky své osvěžující chuti. Nápoj neobsahuje žádné konzervanty ani umělá sladidla. Podporu Gambrinusu Ochucenému vyjádřilo také duo mladých beach volejbalových reprezentantek Kiki a Maki. Společná spolupráce byla potvrzena na tiskové konferenci 26. března.

Facebookové stránky Gambrinus Ochucený: http://www.facebook.com/GambrinusOchuceny

Webové stránky Gambrinus Ochucený: www.gambrinus-ochuceny.cz


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI