Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Značka Zlatopramen představuje o stupeň zábavnější nealko Zlatopramen N.A

Co se píše o pivovarech a pivu


Značka Zlatopramen představuje o stupeň zábavnější nealko Zlatopramen N.A

[čtvrtek, 14. únor 2013]

Portfolio značky Zlatopramen se opět rozrůstá – na trh přichází nováček Zlatopramen N•A. Zákazníci se mohou těšit na první lok o stupeň zábavnějšího nealkoholického piva od února 2013.

Uvedení nového produktu Zlatopramen N•A posiluje celorepublikově zavedenou a rostoucí značku. Zlatopramen tak vychází vstříc nejen řidičům, manažerům a sportovcům, ale obecně všem, kteří si chtějí vychutnat lahodnou a osvěžující chuť piva a přitom se plně soustředit na výkon. Tento trend potvrzuje i výzkum agentury Spectra z roku 2012, který uvádí, že nejčastěji pijí nealko vysokoškolsky a středoškolsky vzdělaní muži ve středních letech. Nejvíce nealka se pak vypije v Praze a na Moravě.

Název produktu N◦A je ve světě nejčastěji používanou zkratkou pro nealkoholické pivo – a značka Zlatopramen se tak chce stát pochopitelnější pro cílovou skupinu spotřebitelů a udávat nový trend v nealkoholických pivech. „Chceme se odlišit od konkurence a naše spotřebitele pobavit. Ukážeme, že si člověk může užívat i s nealkoholickým pivem a představíme ho jinak, než by lidé čekali. Produkty uvádíme v moderním a progresivním designu,“ uvedla k nové značce manažerka Lenka Kroupová ze společnosti HEINEKEN, která má Zlatopramen na starosti. Konzumenti se podle ní mohou v únoru a březnu těšit na reklamní vizuály v místech prodeje a též i na internetu a sociálních sítích, nové nealkoholické pivo se představí i v tisku, v červnu pak i v televizi.

Zlatopramen N◦A se vyrábí podle originální receptury z nejkvalitnějších surovin a je charakteristický lahodnou a jemně nahořklou chutí opravdového piva. Prodávat se bude v plechovkách, třetinkových skleněných lahvích, v restauracích pak čepovaný ze sudu. Doporučené prodejní ceny začínají na 10.90,- za 0,33l lahev, plechovku o objemu 0,5l koupíte za 14.90,-.

O stupeň lepší nealkoholické pivo Zlatopramen N◦A se na českém pivním trhu poprvé objevilo v únoru 2013. Nahradilo tak značku Fríí, kterou HEINEKEN svým spotřebitelům nabízel od roku 2010. Zlatopramen N◦A je charakteristický lahodnou a jemně nahořklou chutí opravdového piva. Spotřebitelům tak nabízí variantu k příležitostem, které si chtějí naplno prožít, ale současně chtějí mít pod kontrolou všechny své smysly. Prodává se v půllitrových a třetinkových lahvích, plechovkách a v restauracích i čepovaný ze sudu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Zdenek

středa, 5. listopad 2014
11:42

zdenek

Nejvíce mě vadí , že tak kvalitní pivo jako je ZLATOPRAMEN se vaří u nás pod značkou HEINEKEN. Ale tak to dnes je. Holanďané nikdy neměli dobré a kvalitní pivo. Do NL jsem jezdil před 25 lety a nikdy jsem tam nevypil kvalitní pivo. K českému pivu to mělo vždy moc daleko :-) ( Heineken , Bavaria , Amstel ... )


napsal(a): Zdenek [Odpovědět]

Martin Kriz

čtvrtek, 14. únor 2013
17:07

Na plechovce Zlatopramenu NA je zeme puvodu ( vyrobeno ) Slovenska republika, ono nestaci, ze se Zlatopramen vari v Brne a Krusovich, on se bude jeste dovazet ze Slovenska!!!


napsal(a): Martin Kriz [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
12:41


posted by: Inzerce

Chody

čtvrtek, 14. únor 2013
18:19

Chody

to Martin Kriz: Kdysi nebyl Zlatý Bažant špatné nealko...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI