Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Benešovský pivovar Ferdinand má svou volejbalovou soutěž

Co se píše o pivovarech a pivu


Benešovský pivovar Ferdinand má svou volejbalovou soutěž

[úterý, 27. listopad 2012]

V následujících sedmi víkendech se rozhodne o vítězi prvního Balů Ferdinand Cupu, který proběhne v prostorách pražského Beachklubu Ládví. Hrát se bude o skipasy, víkendové pobyty, jízdu na motorkách nebo o Ferdinandovo pivo.

První ročník Balů Ferdinand Cupu začíná v sobotu 10. listopadu a pokračovat bude každou druhou sobotu v měsíci. Liga je určená všem milovníkům volejbalu. „Rozhodli jsme se podpořit sportovce, protože podle našeho přesvědčení chutná vychlazený Ferdinand výborně po zaslouženém výkonu,“ uvedl obchodní zástupce pivovaru Václav Vyvadil. Z tohoto důvodu podporuje benešovský pivovar pražský Beachklub Ládví a jeho sportovní aktivity.

Týmy budou mužské, ženské nebo namixované. Balů Ferdinand Mixy startuje 10. listopadu a během turnajů určí deset nejlepších dvojic, které budou následně soutěžit o hodnotné ceny. Balů Ferdinand Muži a Ženy začíná o den později, tedy 11. listopadu. Startovné je u obou soutěží za 350 korun, zájemci se mohou přihlašovat na stránkách Beachklubu Ládví.

V areálu Beachklubu Ládví navíc Ferdinand provozuje firemní hospůdku, kde mohou hráči amatérského plážového volejbalu, fanoušci i nesportovci ochutnat všechny druhy piva. Mezi ty nejžádanější patří polotmavý ležák Sedm kulí. U veřejnosti je prý i oblíbené pivo samotného korunního prince Františka Ferdinanda d ´Este pojmenovaného podle něho - Světlé speciální pivo d´Este, které v nedávné době získalo ocenění v soutěži Česká chuťovka.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI