Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Test nealkoholických piv: Vyhrálo Pito před Birellem

Co se píše o pivovarech a pivu


Test nealkoholických piv: Vyhrálo Pito před Birellem

[pondělí, 19. listopad 2012]

Test nealkoholických piv: Vyhrálo Pito před Birellem[goto:http://tn.nova.cz/zpravy/archiv-zpravy/test-nealkoholickych-piv-vyhralo-pito-pred-birellem.html]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

našinec

středa, 21. listopad 2012
16:42

to Vozech V: Svůj názor jsem psal jsem 5. listopadu v reakci na jiný článek uveřejněný 1. listopadu aniž jsem věděl o tomto testu. Tvrzení, že jsem finančně závislý na úspěchu Pita se musím pousmát, nic s pivovarem Samson nemám společného. Nejednalo se o nic jiného než o můj subjektivní pocit. Asi rozhodlo to, že tato piva nemusím pít pravidelně a nezvykl jsem si tudíž na určitou značku. Za tvrzení o patocích se omlouvám. Nevím co mám udělat, abych nebyl anonymní. Díky za radu.


napsal(a): našinec [Odpovědět]

našinec

pondělí, 19. listopad 2012
17:43

Jak jsem již dříve(cca před dvěma týdny) psal, že nejlepší mezi těmito nepitelnými pivy je Pito Samson, tak se to nyní potvrdilo. Žádné Bernardy, Birely a jiné patoky tudíž neuspěly. Nepovažuji se vůbec za žádného odborníka, ale moje chuť rozhodla - a jak je vidět - správně.


napsal(a): našinec [Odpovědět]

Adsense

24. duben 2024
03:38


posted by: Inzerce

VozechV

pondělí, 19. listopad 2012
18:02

VozechV

to našinec: Mě to zase pro změnu připadá, jako placený test ze strany Samsonu. Hodnotili jej nějací lidé v nějakém periodiku. A co mne velmi udivuje, že anonymní degustace byly vypracovány se znalostí cen! To vypadá jako účelová hra marketingového oddělení Samsonu. A anonymní "našinec" jako člověk finančně závislý na úspěchů Pita ze Samsonu.

PS: když už tak chválíte do nebes Samsona a Bernardy s Birely nazýváte patoky, tak si přečtěte co tato "komise" o nich píše: "...Jeho největší devízou byla chuť..." - o patocích ani slovo. Připadá mi to jako nepovedená reklama.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

pechi

úterý, 20. listopad 2012
09:58

pechi

to VozechV: Přesně tak, jsem podobného názoru. Trefil jste do černého. Jinak celkem zbytečný článek, nemá cenu se jím více zabývat...


napsal(a): pechi [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI