Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Unikátní vánoční pivní speciály od listopadu v Les Moules

Co se píše o pivovarech a pivu


Unikátní vánoční pivní speciály od listopadu v Les Moules

[úterý, 23. říjen 2012]

Mimořádná kolekce originálních belgických vánočních piv je už od 1. listopadu v nabídce Belgian Beer Cafe Les Moules v Pařížské ulici. Vánoční speciály – to je pro všechny milovníky piva velká, dlouho očekávaná událost. Bývají silnější, často s netradičními příchutěmi, ale vždy z těch nejkvalitnějších surovin, takže jsou zážitkem i pro ty, kteří během roku pivo popíjejí spíše zřídka.

Na čepu v Belgian Beer Cafe Les Moules letos nebude chybět:

Boucanier Christmas – pivo tmavě oranžové barvy s lehkým sedimentem a zákalem, protože kvasí v lahvi, charakteristická vůně sladu je provoněná meruňkami, jablkem a jablečným moštem, má prvotřídní říz.

Delirium Christmas – pivo vynikající příjemnou chutí jablek, karamelu s trochou cherry, řadí se mezi těžší typy piv se sladším dozníváním.

Bush Noel – tmavé, silné pivo s nasládlou chutí chmele, vyrábí se tradičním postupem, kdy je chmel umístěn v nádržích, ve kterých pivo zůstává čtyři až šest týdnů, do dosažení plné zralosti, což mu dává charakteristickou, plnou chuť.

Sváteční čas Adventu, bez spěchu a shonu všedních dnů, je ideální dobou pro vzrušující a zábavné objevování netradičních chutí. Přijďte s rodinou, přáteli či kolegy posedět do útulného Belgian Beer Cafe Les Moules a společně ochutnejte unikátní vánoční piva. A k nim třeba výtečné čerstvé mušle, které v Les Moules připravují na třináct různých způsobů, nebo jinou z delikates na zdejším sezónním menu.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI