Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Strakonické pivo Dudák bodovalo hned dvakrát v České chuťovce 2012

Co se píše o pivovarech a pivu


Strakonické pivo Dudák bodovalo hned dvakrát v České chuťovce 2012

[pátek, 19. říjen 2012]

DUDÁK – Měšťanský pivovar Strakonice se letos již podruhé zúčastnil prestižní soutěže Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka 2012“. Do klání byly přihlášeny tentokrát tři produkty pivovaru polotmavý ležák Klostermann a jedenáctka Otavský zlatý a Dudák Premium světlý ležák. Odborná porota vybírala z celkem 104 potravin zastoupenými 39 výrobci. Strakonický pivovar uspěl hned dvakrát, v kategorii Pivo, víno, lihoviny a destiláty. Českou chuťovku získal polotmavý Klostermann a Dudák Premium světlý ležák.

Letošní konkurence byla velká, ocenění si velice vážíme,“ říká Jaroslav Tůma, ředitel DUDÁK - Měšťanského pivovaru Strakonice a s úsměvem dodává: „Jsem rád, že naše filozofie podpory domácích surovin, dodržování tradičních postupů výroby a tlak na kvalitu, získává podporu i u odborníků. Ocenění Česká chuťovka zaručuje našim zákazníkům tu nejvyšší kvalitu a zároveň nás motivuje k dalšímu zlepšování strakonického piva. Těšíme se z toho, že máme oceněné produkty dva což je v kontextu 100% zlepšení oproti loňsku.

Národní zemědělské muzeum v Praze již tradičně hostilo slavnostní vyhlášení čtvrtého ročníku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka 2012“, kde přebralo své diplomy a skleněnou plastiku třicet tři výrobců za celkem padesát oceněných výrobků. Do letošní soutěže se přihlásilo více jak sto produktů od třiceti devíti výrobců. Všechny oceněné výrobky mají možnost na svých etiketách a obalech nebo ve své reklamní kampani používat logo soutěže Česká chuťovka 2012 a požívat dalších výhod při projektech České chuťovky. Za pivovar ocenění převzala z rukou zástupce Ministerstva zemědělství České republiky a členů odborné poroty tisková mluvčí DUDÁK – Měšťanského pivovaru Strakonice Monika Urbanová.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI