Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní blok

Pivní blok


První celosvětová burza sběratelů

[středa, 2. říjen 2013]

Tato historická akce se koná na Slovensku v Martině od 4.10.2013, 16 hodin do soboty 5.10.2013.

Pokud jsou správné poslední informace od hlavního organizátora Ing. Janka Pokrievky,tak je přihlášeno na 600 účastníků ze 37 států světa, vč. USA, Brazílie a Austrálie. Nic podobného jsem dosud nezažil a určitě nazažiji, obvzlášť když na této MEGA akci bude prezentovat svá piva deset malých pivovarů a z nich dva z ČR: Nomád a náš šumavský pivovar Belveder. Pro mě i mého syna je to opravdu historická prezentace našeho pivovárku a piv a tak jsme se rozhodli k této příležitosti uvařit dvě nová piva, která jsou vyrobena jen a jen pro tuto příležitost a již nikdy a nikde se čepovat nebudou. Rovněž tak jsme nechali udělat 3 nové etikety v omezeném počtu, které budou označeny informací o l. celosvětovém setkání sběratelů.

Já tímto článkem vzdávám poctu Jankovi Pokrievkovi a všem jeho spolupracovníkům. Děkuji mu, že se mohu po létech vrátit a čepovat pivo v Martině a hlavně mu přeji pevné nervy a úspěšný průběh celé akce.

Moc všechny příznivce a přátele nejen našeho piva ale kvalitního piva z českých minipivovarů zdraví František Strnad starší Sudety - FSSS

autor: Belveder | Blok 10:06 [permalink] [reaguj]


Pidat reakci

Jmno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI