Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

únor 2019

Archiv novinek z blogu ambientního světa již od roku 2004.


Archiv únor 2019



















PRVNÍ narozeninový dárek od pivovaru Tambor - NEFILTROVANÝ SVĚTLÝ LEŽÁK 11% VE VRATNÉ SKLENĚNÉ LAHVI (NRW a OW)

Dvůr Králové – Královédvorský pivovar Tambor u příležitosti 10 let od svého založení rozšiřuje nabídku ležáků o další druh, tentokrát v lahvi.

Jedná se o světlý ležák 11% - NEFILTROVANÝ, který se stáčí do skleněných vratných lahví.

Není mnoho pivovarů v republice, které stáčí pravidelně nefiltrované a nepasterované pivo do vratných skleněných lahví s garantovanou trvanlivostí. Mnohem častěji se zákazníci setkávají s „nefiltry“ od malých řemeslných pivovarů v PET lahvích. Pivovar Tambor se ale za deset let své existence neztotožnil s tím, aby své produkty nabízel v plastových lahvích.

Moderní, plně automatizovaná stáčecí linka umožnila nefiltrovanou jedenáctku stáčet bez technologických problémů do skleněných vratných lahví. Požadavek vycházel z přání zákazníků, kteří mnoho let volali po nefiltrované jedenáctce Tambor nejen v sudu, ale i v lahvích. Nefiltrovanou „jedenáctku“ vaří pivovar Tambor již od svého založení a jedná se jednoznačně o jedno z nejoblíbenějších piv. V letech 2009 až 2011 získala na mezinárodní degustační soutěži Dočesná v Žatci dvě zlaté a jednu bronzovou medaili. Zákazníkovi je nabízena velmi silná plná chuť v kombinaci s intenzivním, ale přitom harmonickým pocitem hořkosti po napití, které výrazným způsobem odlišují filtrované pivo od nefiltrovaného. První ohlasy na „lahvový nefiltr“ ze strany zákazníků jsou více než příznivé. Je to příslib do budoucna, že se nefiltrované pivo v lahvích stane nedílnou součástí trvalé nabídky pivovaru Tambor.

Nefiltrovaná jedenáctka v lahvích je tedy PRVNÍM střípkem do pestré mozaiky letošních oslav 10 let trvání Královédvorského pivovaru Tambor.

Zdroj: Facebook

Nefiltrovaný světlý ležák Tambor 11% nově i v lahvi






[Svijany] 14:16 [permalink] [reaguj]



Ve Kbelích už se zase vaří pivo

[pondělí, 4. únor 2019]


Nový pražský Andělský pivovar

[pondělí, 4. únor 2019]

Jak označovat nabízená piva

[pondělí, 4. únor 2019]


Dobré pivo je jako dobrá hudba

[pondělí, 4. únor 2019]








Rekordní export a Tchyně

[pátek, 1. únor 2019]




«« « Strana 2 z 2
1 2

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI