Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Řešení č.2: Kompletní sestava zařízení pro studenou fázi výroby piva

Služby stránek, vyhledávání, mapa stránek, kontakt, informace o systému.


Řešení č.2: Kompletní sestava zařízení pro studenou fázi výroby piva

Každý prosperující minipivovar se po překonání počátečních opatrných kroků brzy dostává do situace, kdy je nutné uvažovat o navýšení výrobní kapacity. Kapacita stávajících kvasných a zracích tanků se stává nedostatečnou. Rozšíření pivovaru o další tanky může narazit na problém s nedostatkem rezervní kapacity chladicího systému, anebo systému měření a regulace teplot v tancích.

Sestava pro kvašení a zrání piva (Velká Británie)
Sestava pro kvašení a zrání piva (Velká Británie)

Nutné rozšíření pivovaru o další kvasné a zrací cylindricko-kónické tanky znamená současně potřebu další splitové chladicí jednotky, zásobníku chladicího glykolu s výměníkem, čerpadla, elektrorozvaděče a systému rozvodů glykolu a elektrických vedení. Cena tohoto zařízení je navíc navýšená o montážní materiál a zejména o cenu projektu a práce specializovaných pracovníků z oboru chlazení a pivovarských technologií. Celkové náklady souvisejících zařízení a práce odborníků mohou rozšíření kapacity pivovaru značně prodražit.

Sestava pro studenou fázi výroby piva
Sestava pro studenou fázi výroby piva

Efektním řešením je nákup předkonfigurované sestavy zařízení pro rozšíření kapacity pivovaru. Zákazník zadá požadavek na celkové množství a typ cylindricko-kónických tanků a obdrží nejen vlastní nerezové plně vybavené pivovarské kvasné-zrací tanky, ale zároveň také kompletní stavebnici příslušenství, zahrnující kompaktní kapalinový chladič odpovídajícího výkonu, měřicí a regulační systém pro digitální řízení teplot v tancích a veškeré potřebné příslušenství pro rozvod chladicí kapaliny a elektrických signálů. Díky kompaktnímu řešení chladiče není nutná kvalifikovaná práce chladírenských specialistů, a protože veškeré elektrorozvody jsou napájené bezpečným napětím 24V, není pro instalaci potřebný tým elektrikářů. Jinými slovy - celý systém, tj. tanky, chladicí a regulační soustavu, si může zákazník smontovat sám s využitím instrukcí v montážní příručce. Celá montáž a uvedení do provozu nezabere zručnému pivovarníkovi delší dobu než jeden den. Navíc není nutná odstávka stávajícího pivovaru, vše je možné instalovat za plného provozu.

Více informací o popsaném produktu naleznete zde...



[Aleš Jakimov] [Zobrazeno 316x] [8. květen 2016]
[] [no comments] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]

Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI