Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Třetí vydání Mapy pivovarů ČR


verze pro tisk

Třetí vydání Mapy pivovarů ČR

Třetí vydání Mapy pivovarů ČR

Koncem května vyšlo v nakladatelství Kartografie již třetí vydání mapy pod názvem Pivovary České republiky. Co o nejnovějším vydání mapy píšou autoři?


Foto

"Za poslední dva roky, kdy byla mapa naposledy vydána, přibylo v ČR přes 60 podniků, které doplňují všechny již fungující z předchozího vydání. Doplnili jsme také pivovary v blízkém příhraničí, takže si s pomocí mapy můžete naplánovat výlet za pivem i mimo naší republiku.Kompletní přehled všech zavedených, nových i minipivovarů, které jsou teprve ve výstavbě naleznete v brožuře, která je nedílnou součástí mapy. Každý pivovar je v ní podrobně popsán, včetně jeho produkce, kontaktů a odkazů na další informace na internetu."


Ilustrace pivovarů
Ilustrace pivovarů

Nějak mi v květnu uniklo třetí vydání. Mnozí máte již jistě mapku zakoupenou. Pro ty z Vás, kteří jste to ještě nestačili, jsou připraveny tři její výtisky. Co proto musíte udělat? Zkuste si tipnout kolik pivovarů má v tomto vydání vlastní ilustraci od Jaroslava Staňka. Tři nejblíže tipující získají tuto mapu. Pokud se přesně trefí více soutěžících, nastává pravidlo "kdo dřív napíše..."

Své tipy zasílejte do neděle 28. října včetně na mail info(zav)pivni.info či interní poštou - heslo Mapa.



[Pivní.info] [Zobrazeno 8447x] [22. říjen 2012]
[Pivní soutěže] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

pi

pondělí, 29. říjen 2012
13:28

pi

Soutěže se zúčastnili akorát tři soutěžící, takže všichni získávají 3. vydání mapy Pivovary České republiky. V mapě, resp. brožuře, jsme napočetli 108 ilustrací pivovarů.
Vítězové tedy jsou: Mithe (101); Patrik Bareš (147) a Jarda Bican (168)


napsal(a): pi [Odpovědět]

pi

pondělí, 29. říjen 2012
16:54

pi

to pi: Ještě jsme zapomenuli na kanál interní pošty, kde hlasoval Honza Pechánek s lepším tipem (140). Tudíž pošleme mapy čtyři...
---------------------------------
Zpráva byla upravena 29.10.2012 ve 16:55:43


napsal(a): pi [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI