Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

duben 2021

Archiv novinek z blogu ambientního světa již od roku 2004.


Archiv duben 2021



Prodám bednářské nářadí

[pátek, 9. duben 2021]

Prodám bednářské nářadí, cca 90 kusů, z 80% z bednárny staňkovského pivovaru. Jen kompletní, vše zrenovované, vyčištěné.

Cena 140 000 Kč

Volejte 728 124 463

Další fotky naleznete zde...

Prodám bednářské nářadí





April Stout z pivovaru Tambor

[středa, 7. duben 2021]

Velikonoční překvapení pivovaru Tambor pro všechny milovníky piv irského typu, to je April Stout. Jedná se o velmi pitelné tmavé silné pivo, které bylo uvařeno v královédvorském pivovaru sládkem Martinem Vrbou a stočeno na mobilní plnící lince v pivovaru Tambor do plechovek v designu od Josefa Sodomky. Plechovky včetně slívování (potažení potištěnou fólii) vyrobila na objednávku holadská firma.

April Stout z pivovaru Tambor

Experiment Selského pivovárku

[středa, 7. duben 2021]

V Selském pivovárku v Kroměříži trochu experimentovali a uvařili pravděpodobně nový druh piva - stručně řečeno uvařili sladinu a tu pak pouze chmelili za studena. Chmel dává pivu hořkou chuť a aroma. Toto nové pivo je hořké jen minimálně a aromatické maximálně.

Suroviny byly použity jako do ležáku: ječný slad, český chmel a spodní kvasnice. Nové pivo leží už přes týden a za 2-3 týdny bude hotové.

Přesto, že už vymysleli název i styl piva, chtěl by Vás Selský pivovárek poprosit o další nápady. Tři nejlepší dostanou zdarma krabici (15 lahvi) piva poštou. Pokud se Váš návrh hodně zalíbí, může se pojmenovat nové pivo podle Vás. Uzávěrka soutěže je v pátek 9. dubna.

Prozatimní název piva: "Švarná Tonka" (zkuste dopátrat spojitost s pivem)

Prozatimní nazev stylu: "MO.STY." (MOravsky STyl / MOravian STyle)

Experiment Selského pivovárku

[Asahi] 19:22 [permalink] [reaguj]







«« « Strana 2 z 2
1 2

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI