Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

UL

Pivovary Ústeckého kraje


verze pro tisk

U sv. Štěpána Litoměřice

[e]U sv. Štěpána Litoměřice

Ke stolu s.r.o.

Biskupský minipivovar U sv. Štěpána

Komenského 748/4

412 01 Litoměřice


tel.: 777 071 755

http://bpivovar.cz/

http://biskupskypivovar.cz/

e-mail: rezervace@biskupskypivovar.cz

Facebook: /biskupskypivovar.cz/


založeno 2015

výstav: ?

značka: U sv. Štěpána



Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 4 hvzdiek/ Hodnoceno: 2x



lnky o pivovaru

  • Litoměřice

    Korunní pivovar v Litoměřicích zásoboval nejen přilehlé okolí svým mokem až do roku 2002. Ještě jsem stačil ochutnat jeho pivo, pamatuju se na dvanáctku Fořta či Baronku, která prý bývala...
  • Štěpán je nejen světec

    Štěpán je odedávna považován za mimořádně významného světce. Křesťanský kazatel, první mučedník křesťanství, ukamenovaný na počátku našeho věku...


Dn v pivovaru


Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

Ludwig

neděle, 13. srpen 2017
12:59

Ludwig

Vcera jsme podruhe a doufam uz naposledy navstivili tento pivovar (naposledy jsme tam byli zacatkem dubna 2017)
11° kvasnicova dost cira, servirovana ve sklenici na psenicne pivo, chutove prazdna, vubec nam nechutnala. 12° svetla taktez zadna slava. Na cepu dale byl 14° red ale z pivovaru Muflon, 0,4 L za 39,-kc. To uz bylo o neco lepsi.. o dost..
Jidla: Knedliky pro deti hnusne tvrde, ohrivane asi v mikrovlnce, na pare by nebyly takove tuhe po par minutach, domaci ostruzinova limonada kysela, s namackanyma ostruzinama, takze to bylo spis k jidlu nez k piti, nevim kdo rad pije takove limonady s cuckama, moje deti rozhodne ne, burty na pivu: 2 x polovina nejakeho levneho burtu v kecupove omacce, Gulas: pouze z veproveho (!!) masa, ne z hoveziho.. fuj! Varene brambory: uvarene kdysi, a doohrate v mikrovlnce, to je hnus.. Svickova: chutove uchazejici, dnes ale kolega byl uz 10x na WC s prujmem..
Takze: UZ NIKDY VICE!!
Jo a obsluha otresna........... neprijemna a arogantni..

Ne dekuji!!
---------------------------------
Zpráva byla upravena 13.08.2017 ve 13:14:07


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Jana

neděle, 13. srpen 2017
13:13

Jana

Ludwig:
Obsluha je to nejhorší, co tam je!! Byli jsme tam 2x, pivo celkem ušlo, lepší byla 12°, jídlo nikdy špatné nebylo.Fakt je, že návštěva byla naposledy před rokem.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
01:19


posted by: Inzerce

Ludwig

neděle, 13. srpen 2017
13:18

Ludwig

Jana: K tomu pivu jeste podotknu: maji 10°, 11° kvasnicovou a 12°. Takze jsem to pochopil tak (nevim zda dobre nebo nedobre- kdyztak me prosim nekdo opravte) ze 10° a 12° jsou filtrovane a 11° nefiltrovana, protoze kvasnicova. Kdyz mi prinesli UPLNE cire pivo kde nebyl ani naznak kvasnic, a navic jeste ve SKLENICI NA PSENICNE PIVO, byl jsem fakt dost prekvapen. Odkdy se cepuje lezak do takovych sklenic? Ma tam nekdo v tom podniku vubec nejake gatronomicke vzdelani, nebo je tam jen banda amateru?


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Roman Holoubek

pondělí, 14. srpen 2017
09:34

Roman Holoubek

Ludwig: Letos v červnu jsme v rámci našeho Cyklovandru Biskupský pivovar navštívili.
Jídlo jsme neměli, nemohu hodnotit. Personál byl v pohodě. A piva nám chutnala. Nejvíce snad 10 světlá. Za nás spokojenost. Co se týče kvasnicové jedenáctky. Je to trochu jinak. Všechna piva mají nefiltrovaná, ale 11 světlou ještě navíc kroužkují. V době naší návštěvy byla ale jen lehce opálově zakalená, bylo nám řečeno, že v rámci nestíhání nyní nekroužkují, takže nápis kvasnicová je aktuálně nesprávný.


Jana

neděle, 13. srpen 2017
15:16

Jana

Ludwig: Tak tu 11° jsme neměli. Jinak předchozí hodnocení platí.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Ludwig

pátek, 7. duben 2017
21:54

Ludwig

V nedavne dobe jsme navstivili tento pivovar s restauraci. Architektonicky to nebylo az tak zle, no proste takova dlouha nudle.. ale co se kulinarniho zazitku tyce.. katastrofa.

Pecena zebra byla hnusna, studena, gumova, s pochybnou cervenou BBQ omackou. Za tu cenu naprosto neprijatelne. Deti si daly nejaky sladky knedlik, kdyz pominu to ze to byl prefabrikat ktery se skladuje pri -18°C a pote se asi ohreje v mikrovlnce, tak ho deti kupodivu snedly a ani po nem neumrely.
Nutno ale podotknout, ze predtim jsme absolvovali vyslap na kourici kopec "Borec" pobliz Lovosic, takze deti byly hladove jak kdyby prijely ze Somalskeho sahelu.
Pivo nam tam bohuzel vubec nechutnalo. Proste prislo mi jako pivo z velkeho ci stredniho pivovaru.. opravdu dost podradne. Chut mdla, nezazivna.. po dopiti jednoho pullitru jsme znechuceni odesli.
Tento podnik opravdu nemuzu doporucit. je to absolutni katastrofa, jak pivne tak i jidlem.
Je pekne ze majitelem je Litomericke biskupstvi, ale navsteva v tomto podniku je skutecne TREST BOZI!!


napsal(a): Ludwig [Odpovědět]

Jana

sobota, 8. duben 2017
20:41

Jana

Ludwig:
U "Biskupů" jsem byla několikrát, ale že by se tam jídlo nedalo jíst, to nepamatuju.Zázrak to není, ale solidní hotovky to byly vždycky. Ale třeba mají od podzima jiného kuchaře. Co je tam ovšem dosti příšerné, je obsluha. A co se týče piva, tak určitě lepší než Labuť. Chodíme na něj i Praze. Ale beru, že se mohlo nezadařit.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Fajtik

sobota, 8. duben 2017
22:29

Jana: Za sebe mohu říci, že zde bylo pivo při mých návštěvách vždy čisté bez vad. Ale na druhou stranu nic navíc. Pouze ležáky(i když dobré) a jinak nic. Na druhou stranu Labuť je taková progresivnější a víc světová, dá-li se to takto říci. Jídlo hodnotit nemohu, neb jsem v tomto oboru spíše takový barbar, který sní vše co je mu předloženo. Jednoduše řečeno je pro mě Labuť v Litoměřicích vždy první volbou.


napsal(a): Fajtik (fajtik(a)email.cz) [Odpovědět]

Pana

neděle, 13. srpen 2017
23:27

Jana: Jak nezadařilo? Vy tady kydáte hnůj na pivovary, které setrvale vaří bezchybná piva (o chuti nepíši, tu máte jinou vždy), ale jste vždy schopná napsat, že pivovaru XY, který setrvale vaří sračky, se zrovna nezadařilo. Jste nemocná?


napsal(a): Pana [Odpovědět]

Jiří Píša

sobota, 23. červenec 2016
22:15

Návštěva tohoto podniku je jako výlet do 90tých let v tom nejhorším slova smyslu. Nezkušení prachmizerně placení pratkikanti a obtloustlý provozní, který se snáží vydělat na každém kusu, který si zákazník objedná. Mimořádně neseriozní jednání provozovatele, zejména při pořádání větších akcí. Předražené služby a nedodržování základních ujednání, jako je obsluha při akci, či kvantita objednaného jídla. Rozhodně nedoporučuji byť jen pro návštěvu a náhodný oběd. ”


napsal(a): Jiří Píša (dmitrilukin(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Béda

úterý, 5. leden 2016
10:10

Pivo už mají, Štěpána 12°, dal jsem si ho tam v pondělí 4. ledna.


napsal(a): Béda [Odpovědět]

Míno fon Sachetti

úterý, 1. prosinec 2015
13:40

V neděli 29.11. Jsem se byl poptat na pivo. Ještě zraje, ale příští víkend by jsme se mohli dočkat.


napsal(a): Míno fon Sachetti (domcasachet(a)seznam.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI