Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

VY

Pivovary v kraji Vysočina


verze pro tisk

Kokeš Kamenice nad Lipou

[2021]Kokeš Kamenice nad Lipou

Pivovar Kokeš

V Oboře 236

394 70 Kamenice nad Lipou


tel.: 603 792 086 ; 731 490 383

http://www.pivokokes.cz/

e-mail: info@pivokokes.cz

Facebook: /PivovarKokes/


založeno 2013

výstav piva ?

značka: Kokeš

zrušen 2021 a přesunut do Drahouše



Hodnocen piva z tohoto pivovaru

Hodnocen: 4.2 hvzdiek/ Hodnoceno: 5x



lnky o pivovaru

  • Pod pípou nad lipou

    Při procházení ubytovacích kapacit na internetu mi vždy na první pohled zaujme místo, kde je činné právo várečné. Nejinak tomu bylo i letos, kdy jsem vybral pro mne neznámé městečko...
  • Jak to bylo s Kokešem?

    Vždy, když se mě někdo zeptá, z jakého důvodu jsem se rozhodl vařit pivo, vzpomenu si na tu osudovou chvíli, kdy jsem se rozhodoval o své budoucnosti nad knihou popisující podmínky a nabídky středních škol.


Dn v pivovaru


Vloit koment

Jmno:
E-mail:
www:

Komente

Chody

pondělí, 4. listopad 2019
13:01

Chody

FB: Ahoj všem našim příznivcům, žížnivcům a přátelům. Jelikož již někteří z vás zaznamenali únik informací :-) tak bych rád oficiálně vše oznámil a osvětlil, aby nebylo zavdáno ke spekulacím a mylným domněnkám. PIVOVAR KOKEŠ SE BUDE STĚHOVAT. Jelikož je v našem úvodním textu na webu i na FB napsáno, že chceme vrátit vaření piva do Kamenice nad Lipou, musíme konstatovat, že se nám to povedlo. V Kamenici se pivo vaří a vaří se tam dobře a poměrně hodně :-D A přesto to není hlavní důvod našeho rozhodnutí. Ti z vás, kteří jsou pravidelnými hosty, ale i ti kdo u nás byli jen jednou a pamatují si naše stísněné prostory, pochopí, že kvůli dalšímu růstu je třeba zvětšit kapacitu, aby se Kokeše mohlo vařit více a vy naši přívrženci jste měli dostek lahodného moku a více příležitostí si ho dát. Nebylo to lehké rozhodnutí a stálo nás to mnoho bezesných nocí a nervů, ale nakonec je vše snad na dobré cestě. Pivovárek bude nově v obci Drahouš u Rakovníka (viz foto). Věřím, že i přes větší vzdálenost od Kamenice si najdete cestu a jednou se tam za námi přijedete podívat. Co je ale důležité, stěhovat se budeme během příštího roku, takže v dohledné době se nic nemění a vše jede ve starých kolejích :-) ale to důležitější je, že i po přestěhování se starší podsládek první kategorie Pavel (za pomoci Honzíka) rozhodl zachovat prostor pivovárku k všeobecnému setkávání se u doušku lahodného moku, takže o svého oblíbeného Kokeše nepřijdete ani potom.
Věřím, že nám budete přát vše dobré, i když nebudeme v Kamenica a že nám zachováte svou přízeň a podporu.

S přáním dej Bůh štěstí Tomáš Kokeš Kopačka sládek


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Chody

úterý, 23. srpen 2016
07:21

Chody

FB: Vážení a milí příznivci našeho pivovárku, z kapacitních důvodů máme do konce září vyprodáno a tudíž vám bohužel nemůžeme poskytnout osvěžení a potěšení z ochutnávky našeho moku. Předem děkujeme za trpělivost a těšíme se na další setkání u ochutnávek Kokeše.


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

pi

pondělí, 14. prosinec 2015
09:51

pi

FB: Přátelé našeho pivovárku, zvětšení varny je úspěšně za námi a podle toho jak se podařily nové várky soudím, že bez větší újmy na Kokešovi :) Pro ty kdo si bez Kokeše neumí představit Vánoční svátky tu máme dobrou zprávu. V pivovárku budeme 21. a 22. prosince a tak si zajděte a zásobte se. Ti kdo to mají daleko, nechť se ozvou předem a nějak to vše doladíme Emotikona wink K mání bude Rubínový Kokeš (polotm. 13°) a Ležící Kokeš (svět. 11°). Mezi svátky bude pak ještě Sváteční Kokeš (polotm.12°) Takže se těšíme osobně i virtuálně na vaši návštěvu.

Pivovar Kokeš dodává pivo do restaurace De Parade v Brandýse nad Labem, najde te ho pod názvem Lumír. Tak hopsa hejsa do Brandejsa :)


napsal(a): pi [Odpovědět]

Pavel kořínek

středa, 12. listopad 2014
14:21

na Kokeše chodím do pivovárku pravidelně. Výborné pivo , skvělí lidé. Na takovou chuť piva jsem zatím v Čechách nenarazil - je vynikající a jak krásně voní . Doporučuji ochutnat


napsal(a): Pavel kořínek (0008pavel(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
07:46


posted by: Inzerce


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI