Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pozvánka na Český pivní festival


Pozvánka na Český pivní festival

Pozvánka na Český pivní festival

Ne, že bych chtěl dělat reklamu této pompézní akci, ale rád bych Vám k posouzení předložil reklamní spot na tento "český oktoberfest". Osobně se mi zdá klip poněkud laciný.



Letos pořadatelé zvolili variantu bez vstupného, což je jedině dobře. I když jednotná cena piva 40 Kč je přece jen i na Prahu poněkud vyšší, zvláště u profláknutých značek.

Co však jistě potěší je účast i několika minipivovarů, ze stránek festivalu uvádím, že se jedná o pivo pivovarů z Chýně, Varnsdorfu, Dobrušky, Zvíkova, Velkého Meziříčí, Berouna, Černic, Žamberku, Dražíče, Lomnice u Sokolova, Stříbra a domácí Pivovarský dům. Ovšem pozor na poznámku - vzhledem k omezené kapacitě minipivovarů budou v nabídce každý den 3 až 4 z výše uvedených minipivovarů. Takže musíte chodit takřka denně :)

Pro milovníky minipivovarů však ve stejnou dobu připravily Zlý časy akci Třicet mini během deseti dní, což by se mohlo stát pro milovníky komornějších akcí velmi dobrou alternativou...



[Richard Chodora] [Zobrazeno 6515x] [19. květen 2009]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 5] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Jarda

pátek, 22. květen 2009
15:23

A Kocoura by tam mohla točit Nikol Krmenčíková v nějakém fešném Varnsdorfském kroji, existuje-li. Ochutnal jsem asi tři druhy a s vyjímkou Stoutu (nehodnotím ho ale negativně, prostě tento druh obecně nemusím i když v rámci vzdělávání zajel jsem si i do Náchoda) jsem si zatraceně dobře pochutnal. Takže bych pěkně poděkoval a srdečně popřál mnoho úspěchů a ať vydrží u řemesla.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Jarda

úterý, 19. květen 2009
19:18

Když piješ pivo pěnivé, ohambí máš lenivé :)
Tak tedy radši dokonalé pivo, než dokonalou servírku, radši Poličku od jeptišky v hábitu, než Gambrinus od sexbomby naostro.


napsal(a): Jarda (jardakubalek(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
12:58


posted by: Inzerce

Malakin

úterý, 19. květen 2009
19:47

Malakin

Reklama dost ubohá, na druhou když mě na pivo láká taková obyčejná holka - ani hezká, ani ošklivá - jakousi důvěryhodnost to ve mně přeci jen vyvolává...


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

Weetek

úterý, 19. květen 2009
17:12

Weetek

Klip je možná trochu laciný, ale přesně vystihuje, co bylo vloni na této akci nejhezčí. Jednoznačně ženský personál ve šněrovačkách. Jen si myslím, že by v rámci větší autentičnosti neměly dámy nosit podprsenky, protože selka v podprsence mi moc historicky akurátní nepřipadá...


napsal(a): Weetek [Odpovědět]

siki

úterý, 19. květen 2009
18:46

siki

to Weetek: Jasně....a taky by si neměly holit nohy a podpaždí :-)


napsal(a): siki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI