Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pozvánka na Slavnosti piva v ČB


Pozvánka na Slavnosti piva v ČB

Pozvánka na Slavnosti piva v ČB

Stalo se už tradicí, že se všichni milovníci piva sejdou ještě před prázdninami a dovolenými na Slavnostech piva na českobudějovickém výstavišti. Na co se mohou těšit letos?

Každý rok připravuje českobudějovické výstaviště tento tradiční a oblíbený pivní festival s bohatým programem, s degustační soutěží PIVO České republiky. Přihlášeno je opět přes 150 vzorků piv, což je reprezentativní průřez pivovarnictvím České republiky. Některá piva z degustační soutěže mohou návštěvníci ochutnávat (a do vyprodání zásob i kupovat) po oba dva dny v pavilonu Z.

Vzorky
Vzorky

Degustaci piva, alkoholických a nealkoholických nápojů doplní nabídka grilovaných, smažených, pečených a jiných dobrot. A že se jedná o velmi oblíbenou akci, svědčí každoročně téměř dvacetitisícová návštěvnost. V sobotu proběhne od 11 hodin v Pivovarské zahradě vyhlášení výsledků a předání cen soutěže Pivo České republiky 2015, Novinářské pivo 2015 a soutěže Chutná hezky Jihočesky, ve které se vybírají nejlepší potravinářské výrobky regionu. Veřejné ochutnávky k této soutěži začínají ve 12 hodin.

Na slavnostech
Na slavnostech

Dobré pivo, dobré jídlo… bude i dobrá muzika?

Letos je opět připraven na oba dva dny hudební program nejen v Pivovarské zahradě, ale i v pavilonu Z. V Pivovarské zahradě se v pátek až do půlnoci vystřídají kapely Argema, Lety Mimo, Tlustá Berta a He Band, v sobotu se o dobrou náladu postarají kapely Lola běží, Laura a její tygři, Abraxas a Deep Purple South Bohemia Revival. Do pavilonu Z přijďte v pátek na Bryčku a v sobotu na Šanci.

V pivovarské zahradě
V pivovarské zahradě

Teď se jistě mnozí navnadili a zbývá jenom dodat - kdy, v kolik a za kolik. Pivní festival Slavnosti piva probíhá od pátku 5. do soboty 6. června. V pátek od 12 do půlnoci a v sobotu od 10 do půlnoci. Podrobnější program najdete na www.vcb.cz. Vstupné je v podstatě symbolické – jednodenní 40 Kč, dvoudenní 60 Kč, program určitě lákavý, stejně jako nabídka jídla a pití, takže: kdo má zdravý poměr k pivu, buď vítán v pivním světě divů!



[Pivní.info] [Zobrazeno 6482x] [31. květen 2015]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

jiri.kana

neděle, 31. květen 2015
11:01

jiri.kana

Stalo se už tradicí, že se všichni milovníci piva sejdou ještě před prázdninami a dovolenými na Slavnostech piva na českobudějovickém výstavišti.

No, byl jsem tam loni i předloni a všichni tam teda nebyli... Ale já se tam sejdu téměř určitě :-)


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Chody

neděle, 31. květen 2015
13:24

Chody

jiri.kana: Ještě, žes nenapsal "Ale já se tam sjedu téměř určitě" :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI