Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Dunajský pivovar


Dunajský pivovar

Dunajský pivovar [p1479]

O kvalite dobrého piva rozhoduje každé zrnko jačmeňa, tak ako pôžitok z jedla ovplyvňuje každá štipka korenia. Krása totiž spočíva v detailoch. To je motto, ktorého sa držíme v našom pivovare. Dunajský pivovar sme založili v jeseni roku 2014 s cieľom dať vám skutočný zážitok s atmosférou Bratislavy. A ktoré miesto je na to lepšie, ak nie priamo dominanta mesta, ktorá udáva jeho tvár celé stáročia?

Rozhodli sme sa preto pre ambiciózny kúsok – postaviť prvý pivovar priamo na Dunaji! Okrem reštaurácie s výberom najlepších českých a slovenských jedál vás v našom pivovare čaká najmä samotná výroba nášho vlastného piva Patrón. Prvá várka tohto nepasterizovaného piva bola uvarená už 3. októbra 2010 v slávnej bratislavskej Patrónke a trvalo celé štyri roky, kým si toto pivo konečne vychutnáte priamo na Dunaji.

Dunajský pivovar
Dunajský pivovar

Pivo Patrón je vyrobené z prvotriednych vyberaných surovín, spracovaných špičkovou technológiou, a varené podľa originálnej rodinnej receptúry. Toto pivo je na rozdiel od bežných pív nefiltrované, čisto prírodné, nepasterizované a chemicky neupravované. Farbu a chuť tomuto pivu dávajú jedine rôzne zmesí sladu, chmeľu a kvasníc.

Varenie piva pre nás nikdy nebolo povinnosťou a tak neustále sledujeme aj najnovšie pivovarnícke trendy a pravidelne vám prinášame vlastné pivné špeciály. Naše špeciály sú varené výlučne z výberových sladov a počas varenia do nich naši majstri pridávajú ďalšie prírodné zložky ako sú napríklad med, zázvor apod. Vy sa tak môžete potešiť novými pivami, o akých sa vám doteraz ani nesnívalo. Dunajský pivovar tu je pre vás, či už plánujete pracovný obed, večerný oddych s priateľmi alebo deň s rodinou, na ktorý nikdy nezabudnete. Snažíme sa, aby sa pôžitok z originálneho piva a tradičného jedla s dotykom Bratislavy stal aj vašou tradíciou a potešením!

Logo
Logo

Autor: Karol Kán, Dunajský pivovar



[Pivní.info] [Zobrazeno 7473x] [30. listopad 2014]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 8] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

vllado

sobota, 24. leden 2015
13:05

Ked je take odporne tak ho nepi.Nieco si asi kompenzujes.


napsal(a): vllado [Odpovědět]

kisutam

pondělí, 5. leden 2015
20:35

kisutam

A teď si vyber!


napsal(a): kisutam [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
10:00


posted by: Inzerce

Jano

pondělí, 5. leden 2015
15:46

Pivo je odporné, tak ako v Patrónskom pivovare! Prostredie krásne, kuchyňa výborná. Ale pivo, je čistá tragédia!


napsal(a): Jano [Odpovědět]

jozef

neděle, 28. prosinec 2014
21:33

pivo je vyborne ,ale kuchyna zaostava...


napsal(a): jozef (body(a)zoznam.sk) [Odpovědět]

Karel

úterý, 2. prosinec 2014
12:28

karel

Tak jo, diky za fundovanou informaci! Musim rict, ze je to zvlastni taktika slovenskych sladku, varit stejna piva ve dvou ruznych pivovarech...podobne to provadi ve svych dvou provozech i Mestiansky pivovar. Nevim, prislo by mi lepsi mit pro kazdy originalni znacku...


napsal(a): Karel [Odpovědět]

pivko2

pondělí, 1. prosinec 2014
15:10

pivko2

Je to druhy pivovar toho isteho majitela, sladek bude ten isty ako v Patronskom, varna 500 l, 12.12 je slavnostne otvorenie, capovat sa bude svetly Patron 11,5 a tmavy Patron 13


napsal(a): pivko2 [Odpovědět]

Karel

pondělí, 1. prosinec 2014
09:23

karel

Nejak mi neni jasne, jestli se tedy jedna o novy pivovar stejneho majitele jako v pripade Patronskeho pivovaru, nebo jenom o novou restauraci, kde toci pivo Patron? Ze jsou nejak provazany je evidentni na prvni pohled...Kazdopadne pivovar na vode by byl originalni,ale spis se mi jevi pravdepodobnejsi druha varianta, nevite nekdo vic?


napsal(a): Karel [Odpovědět]

Chody

pondělí, 1. prosinec 2014
11:53

Chody

Karel: Podle mého se jedná o pivovar, nicméně značka piva je shodná s Patrónskym...


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI