Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní lázně, které stojí za návštěvu


Pivní lázně, které stojí za návštěvu

Pivní lázně, které stojí za návštěvu

Jistě jste slyšeli o pivních lázních, které se poslední dobou staly doslova hitem mezi českými i zahraničními příznivci piva. Mezi nejznámější místa, kde lze pivní lázně navštívit, patří Rožnov pod Radhoštěm, Plzeň nebo Chodová Planá. Věděli jste ale, že v České republice je v provozu více než desítka originálních pivních lázní? Vybrali jsme pro vás tři města, ve kterých stojí za to pivní koupele absolvovat.

Pivní lázně Karlovy Vary

Karlovy Vary jsou vyhlášenou lázeňskou destinací, není proto divu, že i pivní lázně zde našly své stálé místo. A to hned v centru lázeňského města nedaleko známého Grandhotelu Pupp. V karlovarských pivních lázních si pochutnáte na tradičním pivu Krušovice, které si během koupele budete moci sami načepovat. Po koupeli v originální dubové kádi, kterou si můžete užít sami anebo ve větší vaně ve dvojici, vás čeká příjemná relaxace na slámou vystlaném lůžku. Udělejte si výlet do krásného historického města zpestřený netradičním pivním zážitkem.

Pivní lázně Karlovy Vary
Pivní lázně Karlovy Vary

Pivní lázně Praha

I hlavní město má své tradiční pivní lázně. Nachází se v samém centru nedaleko Staroměstského náměstí. Po dni stráveném prohlídkou starého města si tak můžete báječně odpočinout v soukromí pivních lázní. Pivní koupel provoněnou bylinami a sladem si zpříjemníte popíjením klasického Budvaru, kterého si budete moci natočit, kolik jen budete chtít.

Pivní lázně Praha
Pivní lázně Praha

Pivní lázně Tábor

Starobylý jihočeský Tábor je proslulý svou historií a atmosférou dávných dob. Poslední roky sem návštěvníci ovšem nejezdí pouze za památkami, ale za originálními zážitky v místních pivních lázních. V prostoru bývalého pivovaru se kromě pivních lázní nachází také bazén s finskou saunou, kde se před samotnou procedurou skvěle uvolníte. Po koupeli a nezbytné relaxaci vás pohostí šéfkuchař Ondřej Dvořák v místní špičkové restauraci La Cave.

Pivní lázně Tábor
Pivní lázně Tábor

PR článek



[Pivní.info] [Zobrazeno 8381x] [4. září 2013]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 4] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Sekal

sobota, 7. září 2013
21:36

Sekal

Nejlepší pivní lázně jsou v Čestmírově ulici.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Jana

neděle, 8. září 2013
19:35

Jana

to Sekal:
Ty se tam koupeš? :D


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Chody

čtvrtek, 5. září 2013
10:09

Chody

to Henri: Nešlo, ale už je to poslední PR článek o PL :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
10:33


posted by: Inzerce

Henri

čtvrtek, 5. září 2013
08:55

Henri

Já myslím, že většina z těchto lázní, zmíněných v tomto reklamním článku, za návštěvu naopak nestojí. Nešlo by tu reklamu cpát do nějaké jiné rubriky?
---------------------------------
Zpráva byla upravena 05.09.2013 ve 08:58:17


napsal(a): Henri [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI