Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Klášterní pivovar Weltenburger


Klášterní pivovar Weltenburger

Klášterní pivovar Weltenburger

Klášterní pivovar Weltenburger, jako nejstarší klášterní pivovar na světě, vstupuje prostřednictvím českého zastoupení – firmy IGGY POP s.r.o. – na český trh.

Aktivní účast na českém pivním trhu považujeme za prestižní záležitost. Nehodláme konkurovat tradičním, ať už menším nebo větším pivovarům. Pivem z Weltenburgeru bychom rádi rozšířili sortiment nabízených piv na území Čech a Moravy a českým pivním gurmánům nabídli pivo Weltenburger Kloster jako bavorskou variantu na tradičním českém pivním trhu.

Klášter Weltenburger
Klášter Weltenburger

Například pivo Weltenburger Asam Bock s 6,9 % alkoholu – pivo, které v „Českých pivních krajích“ je zatím velkou neznámou. Pomineme-li jeho historickou hodnotu (vzpomínka na jednoho z nejznámějších barokních stavitelů, který se podílel na vzniku klášterní kaple překrásného klášterního pivovaru Weltenburger) a řadu ocenění, které získalo na mezinárodních pivních soutěžích (Zlatá medaile DLG 2008, Evropská pivní hvězda 2008, atd.), milovník piva by jím měl polaskat své chuťové buňky především díky jedinečně plné sladové chuti, kterou podporují lehké tóny pražené kávy.

Asam Bock
Asam Bock

Komu nejsou cizí chutě piv porterovského typu, ten by měl toto pivo z nejstaršího klášterního pivovaru na světě zařadit do svého pivního lístku. A v kombinaci s vepřovou pečení, srnčím nebo jinou zvěřinou, vyzní jeho uzemňující, lahodně silná chuť ještě více. Stejně dobře se jím zapíjejí modré plísňové sýry. Nebo je libo desert? Zkuste Asam Bockem z Weltenburgeru zapít desert, k jehož výrobě mistr kuchař použil černou čokoládu!

Lahvová balení
Lahvová balení

Dalším pivem z nejstaršího klášterního pivovaru světa Weltenburger, který je na českém trhu jedním z těch novějších druhů piv, je Anno 1050. Název tohoto zlatožlutého jubilejního ležáku upomíná na rok jeho vzniku. Jeho ovocná chuť se projeví záhy po lehce kořeněném pohlazení rtů a jazyku spojeným s prvním douškem. A pokud vás síla piva Weltenburger Asam Bock svojí silou uzemní, 5,5% Anno 1050 vás spíše povznese. Zvláště pak v kombinaci s pernatou zvěřinou. Dobře vyzrálé sýry, podpořené tímto březňákem, vám budou chutnat jistě o kapku více. Samá chvála? Ano - zlatá medaile DLG a stříbro na World Beer Cup v Sant Diegu.

Anno 1050
Anno 1050

Toto pivo můžete vychutnat i doma v točené kvalitě. Jako první pivovar na světě představuje pivovar Weltenburger Kloster nový 5 litrový party-soudek. S ním lze příjemně a v domácím prostředí otestovat kvalitu piva z nejstaršího klášterního pivovaru světa ve stejné chuti jako z klasického výčepního zařízení. S výčepním kohoutem a kysličníkem…

5l soudek
5l soudek

V současnosti je těžké se na českém trhu prosadit, i když máte velmi kvalitní produkt. Hodně se opíráme o historii pivovaru, nemáme v úmyslu srovnávat se s klasickými pivovary a hledáme zákazníky, kteří objeví jedinečnost a vynikající kvalitu a chuť piva. Prezentujeme více druhů piva, ale každý zákazník je ve své podstatě jedinečný a vyhledává jinou chuť. Mezi naše odběratele patří většinou pivotéky a pivní bary. V klasických restauracích, s ohledem na marketingovou podporu českých pivovarů, zatím naše produkty prezentujeme pouze jako doplňkový sortiment, který restauratéři prezentují jako prestižní záležitost. Nehledáme kvantitu, ale skutečného VIP zákazníka, který ocení jedinečnost těchto piv.

Paleta chutí
Paleta chutí

Pivo Weltenburger oceňují opravdoví pivní gurmáni. Je velmi pravděpodobné, že pokud tyto řádky čtete, patříte mezi ně. Ochutnejte piva z Weltenburgeru a napiště nám.

Život je tak pestrý. Díky Bohu.

Kontakty: www.iggypop.cz ; www.pivovarweltenburger.cz (nový e-shop s pivem Weltenburger Kloster); ADR: 331 52 Nekmíř 17; TEL: +420 606 139 099; IČO: 29114411; DIČ: CZ29114411



[Pivní.info] [Zobrazeno 10063x] [8. červenec 2013]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 6] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dan

pátek, 19. červenec 2013
00:36

Dan

Ceny nasadili opravdu vysoko, na to že začínají. Stejná piva se v jiných e-shopech prodávají za necelých 35,- Kč za láhev http://www.salenateka.cz/salenateka/pivo-lahvove-nemecke-weltenburger/

Taky je otázka, jak je to s tím velmi kvalitním produktem. Chlubí se sice tisíciletou historií, ale výroba je velice moderní, s využitím CK tanků.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Felčar

čtvrtek, 18. červenec 2013
16:00

Felčar

Jak píšou, mají "velmi kvalitní produkt", ale mám vážnou obavu o cenovou konkurenceschopnost.


napsal(a): Felčar [Odpovědět]

Adsense

19. březen 2024
07:58


posted by: Inzerce

jiri.kana

čtvrtek, 18. červenec 2013
16:11

jiri.kana

to Felčar:Máš pravdu, je to moc drahé. 6 kusů v zásadě obyčejného piva za 300 korun, k tomu ještě 150 korun poštovného. Dát 75 Kč za půllitr běžné lahvové bavorské pšenice a pak to zopakovat ještě pětkrát, to už mi poněkud připomíná rozmařilost.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

Felčar

čtvrtek, 18. červenec 2013
16:33

Felčar

to jiri.kana: Tohle vše pramení z nevyspělosti českého trhu, specializované nápojky (nejen na pivo), kterých je v Bavorsku přehršle, by u nás šlo spočítat na prstech. Aspoň by mohli do krabice balit degustační set - každé pivo jiné.
Bohužel očekávám, že tento subjekt nejpozději do půl roku odejde z trhu, pokud výrazně nezmění svoji obchodní strategii.


napsal(a): Felčar [Odpovědět]

mithe

čtvrtek, 18. červenec 2013
16:51

mithe

to Felčar: Mix různých piv tam mají, jen není vidět z úvodní stránky...
---------------------------------
Zpráva byla upravena 18.07.2013 ve 16:51:25


napsal(a): mithe [Odpovědět]

Jindra

čtvrtek, 18. červenec 2013
15:23

Pěkné; Weltenburger patří mezi moje nejoblíbenější značky bavorských piv. Ovšem když vezmu v úvahu, že jej nabízíte za cenu takřka 2,5 násobně vyšší, než za jakou si jej mohu dopřát kousek od domova; v nejbližší bavorské "trinkhalle", musím bohužel konstatovat, že zůstanu u osvědčených, tedy německých, prodejců.
Ale určitě vám přejí hodně zdaru!


napsal(a): Jindra (Mule(a)centrum.cz) [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI