Diskuse

Kniha návštěv a věcných připomínek.

Jmno:
E-mail:

[1013] PX

[2005-05-18 19:03:00]

Na tom svetpiva.cz je U Janáčka diskuzní přestřelka, co??
Jinak jsem byl před týdnem v Plzni na jednom skvělém minikoncertu pár lidiček, co se letos dostali "jen" do semifinále naší české hrůůzostáár. Byli fakt dobří. Pak jsme si s kamarádem dali 1 PU v euroobjemu 0,4. Člověče, asi jsem neměl zrovna ty správné degustační chutě, protože mi celkem chutnalo. Ty říkáš, že ho afričani už pomalu také kazí, já mám ale pocit, že se rozdíl mezi PU a G prohlubuje, PU stagnuje, G jde níž a níž. Jestli se nějaké pivo v ČR dělá z kukuřice namísto ječného sladu, tak jedině G. Už podle tén hrůůzné hořko-nakyslé pachuti.
Jistě si pamatuješ na mou zásadu letos se Shortích piv ani nedotknout, ale to už by člověk nemohl ani existovat natoš mít přátele, takže jsem to změnil: G nikdy, ostatní africká jen příležitostně, resp. vynuceně. Takže jsem zatím pil jen PU, a to 2x: na apríla a v té Plzni 11.5.
Závěrem dotaz: chtěl jsem jít v Plzni na PU Original, ale nenašel jsem na netu seznam takovýchto hospod. Vím že jsou asi 4 v Plzni a 2-4 v Praze. V Plzni jsme byli v takovém baru v Prokopově ulici, to asi nebyl Original, že??

posted by: PX

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI