Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Skašovské pivní slavnosti 2


Skašovské pivní slavnosti 2

Skašovské pivní slavnosti 2

Loni byly Skašovské pivní slavnosti příjemným zjevením na nejistém letním pivním nebi. Letos se situace nijak moc nezlepšila a tak jsme se 24. července těšili na druhý ročník této akce. Dle propozic měl chybět plzeňský Raven, ale jako nový kůň byl avizován modravský Lyer. Začátek je posunut o dvě hodiny, na hodinu třináctou. My se vydáváme na kole a já bohužel cca 3 km před Skašovem píchám, takže musím dál pěšmo, což mi způsobuje trýznivou žízeň, zvláště když musím šlapat z cílového kopce.

Jsme tu dobře
Jsme tu dobře

Na žízeň mi v krku jen zasyčí Merklínský krokodýl 11%, který mají na čepu opět místní ze Skašova. Na druhém kohoutu měli Radegast 10, nechápu. Později si dal Krokodýla syn a bohužel nebyl moc dobrý a dost zaváněl, nevím, čím to. Každopádně to pro PPP (pivovar Petra Petružálka ) nebyla moc dobrá reklama. Myslím, že by bylo fain, kdyby se zúčastnil přímo stánek z Merklína. Na druhém kohoutu by tak místo dešťovky z Nošovic mohlo téct Juicy ale Romaneto či APA Radost.

Krokodýl
Krokodýl

Pivo z Modravy bohužel nedorazilo a tak kromě dvou pivovarů z dílny pánů Krýslů: Letiny, které se vaří v Purkmistru a Beer Factory, které se pro změnu vaří v Letinech. Oproti loňsku byl ležák od Beer Factory bez problému, podobně jako PL DC z Letin (Purkmistru).

Tři stánky
Tři stánky

Ležáky máme za sebou, času mraky, chceme vydržet na Turbo revival. Vrhám se tedy na Zhůřáka. Mám s sebou jen ležákové sklo, proto vítám možnost zapůjčení zhůřského skla na nožce. Postupně tak ochutnávám celé portfolio a některé (Heavy Metal) i víckrát.

Zhůřák
Zhůřák

Ale to už se pomalu blíží konec této povedené akce, které by snad slušelo alespoň o dva pivovary na ochutnání více. Dočkáme se napřesrok?

P.S.: V hospodě na koupališti (produkty PPas) ještě ochutnáváme Jánošíka, pivo vařené v pivovaru Šariš ve spolupráci se sládky minipivovaru Vršky v Terchové.

Jánošík
Jánošík

Pivo docela dobré, ale v dnešní konkurenci českých minipivovarů by neobstálo.

Další fotky ze Skašova



[Richard Chodora] [Zobrazeno 1680x] [1. srpen 2021]
[Chyba 404 - Nenalezeno] [comments: 2] [Verze pro tisk] [Nahoru ↑]


Diskuse k článku

Vložit komentář

Jméno:
E-mail:

Komentáře

Dwarf

pondělí, 2. srpen 2021
11:41

Dwarf

a jaxes dostal zpátky? chybí informace, zdas píchlé kolo odhodil do škarpy nebo jak ;)


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]

Chody

pondělí, 2. srpen 2021
12:32

Chody

Dwarf: Nazpátek bylo povoláno servisní vozidlo. Ono bylo tak jako tak plánováno :)


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI