Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivní.info


Tambor Craft Brewery

[pondělí, 17. květen 2021]

Dlouho připravovaný projekt Tambor Craft Brewery v lahvi , sudu a v plechovce startuje . 😉👍🍺

Dnes uvádíme na trh novou pivní řadu Tambor craft. Určenou především pro pivní fajnšmekry, kteří nakupují v pivotékách a navštěvují restaurace a pivní kluby, kde craftová piva tečou proudem.

Jiná lahev - zelená - nevratná, atraktivní etiketa a k tomu všemu originální chuť a jedinečná receptura od našeho sládka Martina Vrby.

Děkujeme za stejnou podporu, kterou jste dali o Vánocích naší limitované edici obdobných piv, ale v plechovce. Byla vyprodaná během jednoho měsíce.

Děkujeme.

Zdroj: Facebook pivovaru Tambor

Tambor Craft Brewery

April Stout z pivovaru Tambor

[středa, 7. duben 2021]

Velikonoční překvapení pivovaru Tambor pro všechny milovníky piv irského typu, to je April Stout. Jedná se o velmi pitelné tmavé silné pivo, které bylo uvařeno v královédvorském pivovaru sládkem Martinem Vrbou a stočeno na mobilní plnící lince v pivovaru Tambor do plechovek v designu od Josefa Sodomky. Plechovky včetně slívování (potažení potištěnou fólii) vyrobila na objednávku holadská firma.

April Stout z pivovaru Tambor

Tambor poprvé stočil do plechovek

[čtvrtek, 17. prosinec 2020]





Volná kapacita stáčírny

[úterý, 17. březen 2020]

Vážení přátelé, hospody jsou zavřené, zákazníci přecházejí na lahvové pivo. Nabízíme proto zájemcům volnou kapacitu naší automatické lahvovací linky. Pokud nemáte vlastní stáčecí zařízení, kontaktujte nás a určitě se domluvíme. Pro vaše pivo si můžeme i přijet. Zpět vám přivezeme již stočené lahve. Pokud jste dosud prodávali jen sudy, zkuste nabídnout zákazníkům i lahve. Stáčíme do lahví NRW a OW.

Bližší informace na tel: 602245092, p. Kiriakovský

Volná kapacita stáčírny



PRVNÍ narozeninový dárek od pivovaru Tambor - NEFILTROVANÝ SVĚTLÝ LEŽÁK 11% VE VRATNÉ SKLENĚNÉ LAHVI (NRW a OW)

Dvůr Králové – Královédvorský pivovar Tambor u příležitosti 10 let od svého založení rozšiřuje nabídku ležáků o další druh, tentokrát v lahvi.

Jedná se o světlý ležák 11% - NEFILTROVANÝ, který se stáčí do skleněných vratných lahví.

Není mnoho pivovarů v republice, které stáčí pravidelně nefiltrované a nepasterované pivo do vratných skleněných lahví s garantovanou trvanlivostí. Mnohem častěji se zákazníci setkávají s „nefiltry“ od malých řemeslných pivovarů v PET lahvích. Pivovar Tambor se ale za deset let své existence neztotožnil s tím, aby své produkty nabízel v plastových lahvích.

Moderní, plně automatizovaná stáčecí linka umožnila nefiltrovanou jedenáctku stáčet bez technologických problémů do skleněných vratných lahví. Požadavek vycházel z přání zákazníků, kteří mnoho let volali po nefiltrované jedenáctce Tambor nejen v sudu, ale i v lahvích. Nefiltrovanou „jedenáctku“ vaří pivovar Tambor již od svého založení a jedná se jednoznačně o jedno z nejoblíbenějších piv. V letech 2009 až 2011 získala na mezinárodní degustační soutěži Dočesná v Žatci dvě zlaté a jednu bronzovou medaili. Zákazníkovi je nabízena velmi silná plná chuť v kombinaci s intenzivním, ale přitom harmonickým pocitem hořkosti po napití, které výrazným způsobem odlišují filtrované pivo od nefiltrovaného. První ohlasy na „lahvový nefiltr“ ze strany zákazníků jsou více než příznivé. Je to příslib do budoucna, že se nefiltrované pivo v lahvích stane nedílnou součástí trvalé nabídky pivovaru Tambor.

Nefiltrovaná jedenáctka v lahvích je tedy PRVNÍM střípkem do pestré mozaiky letošních oslav 10 let trvání Královédvorského pivovaru Tambor.

Zdroj: Facebook

Nefiltrovaný světlý ležák Tambor 11% nově i v lahvi



Nové hokejové pivo od Tambora

[pondělí, 27. srpen 2018]





Strana 1 z 3 » »»
1 2 3

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI