Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Chodovar Chodová Planá

Chodovar Chodová Planá


Pivní.info

Letos už mají pivo naraženo

[pondělí, 24. srpen 2015]


Pivo zdarma do vyschnutí všech sudů!

[pátek, 29. květen 2015]


Budoucí akademici vaří pivo

[pondělí, 24. listopad 2014]


Pivní slavnosti v Chodovaru

[pondělí, 25. srpen 2014]


Veteráni jsou v Chodovaru

[sobota, 5. červenec 2014]




Kromě tradičních piv dozrávají v této chvíli v unikátních skalních sklepech Rodinného pivovaru Chodovar také, mezi milovníky piva stále oblíbenější, limitované edice speciálních piv. Postupně vzniká nová řada lahvových speciálů pod názvem Mr. Albi.

První dva speciály obohatí předvánoční trh v našem kraji a k zákazníkům se dostávají právě v této chvíli. V prodeji budou tyto speciály do března 2014. Svou úspěšnou premiéru měla tato piva již v květnu při gastronomickém veletrhu v Soči a to v souvislosti se zahájením dodávek speciálních piv Chodovar do metropole zimních olympijských her 2014.

Zimní speciál

Pivo chmelené ve čtyřech dávkách s využitím postupů chmelení užívaných například v belgických klášterních pivovarech. K jeho přípravě se však používá výhradně českého aromatického chmele – Žateckého poloraného červeňáku.

Foto

Tento noblesní ležák svým charakterem chuti a výraznou vůní připomíná bílá vína odrůdy Sauvignon. Sytá zlatá barva, velice jemná hořkost a říz dotváří chuťový zážitek z tohoto piva. Je vhodné např. jako aperitiv, nebo ke studeným předkrmům. Velmi dobře ladí k rybám s výraznější úpravou, nebo bílým masům se smetanovou omáčkou.

Alc. 5.1 %

Černý ležák

Pivo charakteristické svou temně hnědou až černou barvou vařené podle starých receptur rodinného pivovaru Chodovar.

Foto

Okouzlí hned při prvním doušku nádherným karamelovým aroma, harmonickou chutí po čokoládě, kávě a karamelu doprovázenou jemnou hořkostí praženého sladu v závěru. Je ideálním doplňkem ke zvěřinovým specialitám, výrazným sýrům a k čokoládovým dezertům s ovocem.

Alc. 5.0 %

Zdroj: Chodovar.cz








«« « Strana 3 z 7 » »»
1 2 3 4 5 6 7

PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI