Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Střízlík pomohl Pivovaru Nymburk zvýšit tržby

Co se píše o pivovarech a pivu


Střízlík pomohl Pivovaru Nymburk zvýšit tržby

[středa, 22. srpen 2012]

O Postřižinské pivo je stále větší zájem. Jeho prodej narostl za sedm měsíců letošního roku o více než šest procent. Jen v červenci se ho prodalo 17 000 hektolitrů a nemalý podíl na tom má novinka nealkoholický Střízlík, který se těší velkému zájmu.

Vyšší prodeje jsme zaznamenali jak v tuzemsku, tak i v zahraničí. Ohromnou popularitu získal zejména náš Postřižinský Střízlík, první nealkoholické pivo, které v historii nymburského pivovaru vyrábíme,“ hrdě říká ředitel pivovaru Pavel Benák. Střízlíka oceňují odborníci i laická veřejnost. Byl vyhlášen letošním nejlepším nealkoholickým pivem České republiky na soutěži v Českých Budějovicích.

Objednávky se pivovaru neustále zvyšují a jedná i o dalších exportních dodávkách. „Nově vyvážíme i na Balkán,“ dodává ředitel Benák. Prodeje postupně rostou a na odbyt jdou všechny druhy balení. Pomáhá tomu i počasí posledních dní.

Příští týden se Pivovar Nymburk zúčastní Žatecké dočesné, což je akce, na níž každoročně probíhají různé chmelové a pivní soutěže i odborné degustace.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI