Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Fajne léto v Nošovicích: silák, nošovický dřep či zelný guláš

Co se píše o pivovarech a pivu


Fajne léto v Nošovicích: silák, nošovický dřep či zelný guláš

[sobota, 18. srpen 2012]

Do Nošovic zavítá v neděli 19. srpna akce fajne léto, která se střídá u významných technických památek v Moravskoslezském kraji. U pivovaru Radegast se mohou návštěvníci mimo jiné těšit na silácké vystoupení Ladi Hanzla a zasoutěžit si v chlapských disciplínách. Připraveny budou exkurze pivovarem za zvýhodněnou cenu a otevřeno bude Návštěvnické centrum. Program začíná ve 13 hod. a skončí úderem 17. hod.

V Nošovicích si budou moci návštěvnici vyzkoušet adrenalinové disciplíny, jako je lezení po pivních přepravkách či originální nošovický dřep. Při něm budou mít odvážlivci na zádech plný pivní sud. Své umění předvede také silák Láďa Hanzel. Po chlapských výkonech si mohou dát lidé zdarma zelný guláš či vychutnat moravský koláč.

Otevřena bude také prohlídková trasa pivovarem Radegast. „Pro tento výjimečný den jsme připravili zvýhodněné vstupné 40 Kč. Exkurzní trasu, která je od letošní sezóny zajímavější a umožňuje také nahlédnout do ležáckého sklepa, zakončí návštěvníci ochutnávkou piva Radegast v degustační síni nad pivovarem. Na exkurzi se můžou zájemci vydat už od 10 hod.“ řekla vedoucí Návštěvnického centra pivovaru Radegast Martina Sikorová.

Projekt fajne léto pořádá Moravskoslezský kraj. Zapojeny jsou do něj nejvýznamnější technické památky severomoravského regionu včetně pivovaru Radegast.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

DanDv

neděle, 19. srpen 2012
13:19

A co v to ležáckém sklepě asi tak uvidí? Rezavějící prázdné tanky, protože pivo jim zraje v cékáčkách na dvorku.


napsal(a): DanDv [Odpovědět]

Pepa

pondělí, 20. srpen 2012
19:08

pepa

to DanDv: To není pravda. Odkud ten nesmysl máš?Veškeré pivo jde z CKT do sklepa!


napsal(a): Pepa [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI