Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Retro kára, pěkný holky, muzika a pivko. Samson tour se valí Českem

Co se píše o pivovarech a pivu


Retro kára, pěkný holky, muzika a pivko. Samson tour se valí Českem

[sobota, 4. srpen 2012]

Zíraj na auto, a když jim holky vrazí pivo, na chvíli znehybní,“ popisuje zážitek ze Samson Tour její náčelník Kryštof Kostroun.

Skoro dvacet let starý, ale kompletně zrenovovaný Chevrolet Chevy, rok výroby 93, od podlahy až ke střeše našlapaný pivem, aparaturou, projektorem a dalšíma vychytávkama. Do zbylého prostoru „zlatého obříka“ se vmáčknou ještě dvě sexy holky a řidič, DJ a šéf kabiny v jedné osobě. A může se vyrazit za lidmi. „To je ta nejkrutější kára, jakou jsem kdy v životě viděl,“ i tak reagují někteří mládežníci.

Samson Van má za sebou měsíční tour po Česku a už si začíná užívat slávy. Důvodů pár je. Třeba vzhled a funkčnost. Zlatavý veterán zaujme jen tím, že proburácí kolem vás. Když navíc ještě zastaví a za zvuků taneční muziky vyskáčou Samson holky s vychlazeným radlerem, pivem nebo Pitem, většinou jen zíráte a pak pijete a pijete a…

Po pěti minutách dojezdu na místo jsme schopný fungovat, což znamená, že hraje hudba, je postavený bar a stůl na Beer Pong. Moderátor má zapojený majk, hraje komp a holky mají naplněný tašky s pivem,“ to je stručný popis Kryštofa Kostrouna, který má Samson Van na povel.

A kde všude se o téhle parádní souhře povídá? Van už byl ve vybraných pražských pneuservisech a na benzinkách na D1 ochutnali řidiči kamionů z jeho zásob nealkoholické pivo Pito. Tu čest ale měla třeba i Štvanice, Riegrovy sady, Letná, desítky jihočeských kempů kolem Vltavy a Lužnice, parky, náměstí, hrad Křivoklát a drink dostal i cyklista, kterého Van v kopci předjížděl.

Velkou radost udělá, když tahle brumlající královna zastaví třeba na tenisových kurtech, holky otevřou twisty, popřejou hezkou hru a jedeme dál,“ říká Kryštof Kostroun.

Radlery s twist uzávěry jsou ostatně hitem léta. Právě třetinky tohoto lahodného nápoje jdou na dračku. A teď se navíc výběr Samsonu rozšířil o další dvě příchutě. „Černý rybíz už jsme zkusili testovat v provozu, to znamená, že ho pár dní vozíme ve vanu a hlavně ženám podle prvních ohlasů chutná,“ vysvětluje obchodní ředitel pivovaru Samson David Posekaný.

Samson Tour je ale hlavně o akci, která osvěží nejen tělo, ale i ducha. Takže na závěr ještě jedna příhoda „z natáčení“. V Českém Krumlově posádka Samson Vanu naskákala přímo na řidiče ve stojící zácpě. „Brali to, pili a divili se, kde jsme se tam vzali. Sampling jsme utnuli až potom, co jsme zpozorovali, že Krumlov je průjezdnej a kolonu aut vlastně vytváříme my,“ hlásí z terénu Kryštof Kostroun.


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Ondra

pondělí, 6. srpen 2012
11:59

Souhlasím s Milanem, ale myslím, že změna ve vlastníkovi se spíše projevuje v marketingu než v pivu.


napsal(a): Ondra [Odpovědět]

Milan

pondělí, 6. srpen 2012
00:14

Milan

Více by mne potěšilo, kdyby pivo ze Samsonu mělo konečně nějakou svou chuť, několik let to bylo zcela bezpohlavní pivo. Nevím, kde se toto pivo čepuje, v Budějicích snad dvě hospody, jinde to není o mnoho lepší, tak kde se ten výstav prodává? Že by občas ve slevě v Kauflandu?


napsal(a): Milan [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI