Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Když ho v hospodě neobsloužili, postavil si vlastní pivovar. Vaří 500 litrů piva na čtyři dny

Co se píše o pivovarech a pivu


Když ho v hospodě neobsloužili, postavil si vlastní pivovar. Vaří 500 litrů piva na čtyři dny

[středa, 11. duben 2012]

Když ho v hospodě neobsloužili, postavil si vlastní pivovar. Vaří 500 litrů piva na čtyři dny[goto:http://life.ihned.cz/jidlo/c1-55193150-v-hospode-se-ma-sedet-pit-a-povidat-si]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Honza

čtvrtek, 12. duben 2012
17:11

honza

Proč dávat pryč chemický patoky,když se najde dost debilů,kteří tam choděj a pijou to a ještě za to platěj? Vždyť na blbosti druhejch se vydělávalo od jakživa.


napsal(a): Honza [Odpovědět]

Sekal

čtvrtek, 12. duben 2012
00:24

Sekal

Poměrně ichtylní se jeví fakt, že neznalý člověk (stalo se mému kamarádovi) chce pár míst, zavolá na telefon uvedený na stránkách Bašty, oni mu potvrdí rezervaci a pak sedí U Bansethů na Plzni. Takto dopadla jedna moje návštěva, kdy jsem se zvednul a odešel.


napsal(a): Sekal [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
19:35


posted by: Inzerce

Jana

středa, 11. duben 2012
21:08

Jana

to Chody:
On má klientelu v obou, tak , jak popisuje. A každou jinou. Ono, chtít si tam jít sednout večer (do pivovaru), je bez rezervace téměř nemožné. Bohužel, tu pekárnu, resp. prodejnu už zase zavřel. Jestli peče jen pro něho, to nevím, ale té prodejny je škoda.


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Chody

středa, 11. duben 2012
19:33

Chody

Nechápu, proč pan Bašta nezačal ve své restauraci točit ta piva, které tak rád pil :-? Proč začínat hned s vlastním pivovarem a v restauraci točit dál pivo od giganta :(


ICQ: 414292574

napsal(a): Chody [Odpovědět]

honza1205

středa, 11. duben 2012
21:15

honza1205

to Chody: Já tu Plzeň taky moc nechápu,buď se bojí úbytku hostů,což nemusí,znam to na vlastní kůži(jsem kuřák podotýkam) nebo převzal dryjáčnickou smlouvu a musí.Podělim se o nedávnou zkušenost z Pivovarskýho domu(nekuřáckej) a Novoměstskýho pivovaru(kuřáckej).Přišel jsem tam v cca 22.30 nachcanej jak prut,měli plno(před tim Jihoměstskej,Bansethy a Zlý Časy bohužel v pořadí do kopce,zdravim kluky z No Name :D ).Už u dveří jsem avizoval,že jíst nebudu a chci jen pivo,obsluha super(asi i mírně tolerantní :) )pivo jak ,který,ale na tom banánovym něco bylo.Fakt.A jak jsem mohl vypadat v tom Novoměstskym :-? A to bylo k půlnoci...všude němčina,ruština a američtina a do toho já pod obraz.Dal bych si pivo a něco k tomu.Dobrá,ale vyberte rychle kuchyně zavírá(bylo fakt pozdě)dal jsem guláš,byl dobrej,ale zhltnul bych cokoliv,ale jde o to,že jsem si dal super pivo a dobrý jídlo a navrch výborná obsluha po zavíračce,což na Strahově nehrozí(ta obsluha)Za střízliva jsem to ověřil minulej tejden,ale měli tak narváno,že jsem odešel a ještě za mnou vyběhnul číšník,že někdo právě platí a budeme mít volno.Jsem se do toho zaplet,ale pointa je v tom,že tak jako Chody nechápu,proč se u Bansethů podbízej velkochemičkou a neudělaj to nekuřácký i vedle(jsem kuřák,opět podotýkam a i dost anarchista :) ,ale,když to neni moje hřiště,tak tam platěj jiný pravidla atd.atd.)Hosty neztratěj.Je to jen o kvalitě piva,jídla,obsluhy.P.S.Jsem kuřák,zas podotýkam,ale ve Zlejch Časech mi to nový uspořádání fuckt vadí.Kuřáci sedící v nekuřáckym ať táhnou ven a ne já svědomitě si objednavší flek v kuřáckách vyhodim bundu a kabát krzevá propálení látky.To mě fakt sere.Nebo ať udělaj Časy komplet nekuřácký.Dej bůh štěstí.


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]

Mosquit

čtvrtek, 12. duben 2012
07:46

Mosquit

to honza1205:
To měl někdo asi hezkej večer jak ten den, tak při psaní tohoto příspěvku...


napsal(a): Mosquit [Odpovědět]

honza1205

čtvrtek, 12. duben 2012
12:40

honza1205

to Mosquit: ???


napsal(a): honza1205 [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI