Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Na Velikonoce v Belgian Beer Cafe Les Moules čepují archivní speciál

Co se píše o pivovarech a pivu


Na Velikonoce v Belgian Beer Cafe Les Moules čepují archivní speciál

[úterý, 20. březen 2012]

Velikonoční svátky a s nimi příchod jara v Belgian Beer Cafe Les Moules v Pařížské ulici oslavují skutečným skvostem pivovarnického řemesla – archivním belgickým speciálem Kasteel Cuvée du Chateau. Pýcha pivovaru Van Honsebrouck, 22° tmavé pivo, ročník 2001 bude v Les Moules na čepu od 6. dubna. Základ tvoří tmavé pivo Kasteel Bruin, které zraje 10 let v plném klidu pivovarských sklepů, což mu dodává nezaměnitelnou vůni i sametově elegantní chuť. Vysoká pevná pěna tvoří na skle krásné šněrování, vůně připomíná kvalitní portské. Jemná vyvážená chuť s nádechem pražených a karamelizovaných sladů s hořkým podtónem anglických chmelů v doznívání řadí tento prestižní ležák mezi komplexní gastronomická vysoce ceněná piva.

Kasteel Cuvée du Chateau či jinou delikatesu z neuvěřitelné nabídky 100 druhů belgických piv si hosté Belgian Beer Cafe Les Moules mohou vychutnat

ve stylovém interiéru oblíbené restaurace nebo na venkovní zahrádce, která se po zimní přestávce znovu otevírá právě na Velikonoce. A ke skvělému pivu třeba čerstvé ryby ze speciálního menu, které v Les Moules připravují každý pátek a sobotu... S vhodnou kombinací piva a pokrmů rád poradí zdejší zkušený pivní sommeliér.

Pomlázka, kraslice... zkuste do výčtu oblíbených velikonočních tradic letos zařadit i ochutnávku originálního velikonočního piva v Belgian Beer Cafe Les Moules!

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI