Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Pivovar Samson představil Radler s citronovou příchutí

Co se píše o pivovarech a pivu


Pivovar Samson představil Radler s citronovou příchutí

[pondělí, 12. březen 2012]

Pivovar Samson představil Radler s citronovou příchutí[goto:http://www.marketingovenoviny.cz/?Action=View&ARTICLE_ID=11010]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Malakin

pondělí, 12. březen 2012
20:21

Malakin

Zkoušel jsem zatím jen grepovou verzi v plechu a nutno říci, že to chutná mnohem líp než samotný Samson. Na plechovce se však píše: vyrobeno v Rakousku pro Pivovar Samson České Budějovice, klasického Samsona bych za tím tedy opravdu nehledal.


ICQ: 321224013

napsal(a): Malakin [Odpovědět]

VozechV

úterý, 13. březen 2012
07:26

VozechV

to Malakin: O 3 příspěvky níž to píši.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

Adsense

18. duben 2024
12:53


posted by: Inzerce

emu

pondělí, 12. březen 2012
20:03

emu

no, jedná se o zprávu marketinkových novin... a tak je třeba k tomu přistupovat, nejde tedy o zprávu pro veřejnost, a tedy pro vás co tady píšete kritiku


ICQ: 449477888

napsal(a): emu [Odpovědět]

Dan

pondělí, 12. březen 2012
18:37

Dan

Je Samson stále ještě českým pivovarem?
Já jen že je problém si přečíst jeho "český" reklamní text...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

VozechV

pondělí, 12. březen 2012
17:54

VozechV

Dámy a pánové, jen malé upřesnění. Míchané nápoje od Samsonu, jsou vyráběné v Rakousku u jednoho výrobce a tyto výrobky jsou standardním produktem tohoto velkého výrobce. Tedy nehledejte v nich chuť ze Samsonu. Informaci mám přímo ze zasvěceného zdroje. Asi něco jako Fénix od Prazdroje, který nikdy vodu z plzeňska (ani z jiného místa v ČR) neviděl.


napsal(a): VozechV [Odpovědět]

marťan

pondělí, 12. březen 2012
17:20

Myslím, že by tochtělo více češtiny...

Pivovar Samson se stal od února letošního roku novým zákazníkem tvůrčí společností Spoje. Ta má za úkol obnovit značku a uvést nové výrobky na český trh. Klíčem sdělovacího způsobu řízení budou netradičně pojaté soutěže, podpořené roshlasovými úryvky, cíleným umísťováním výrobku, podporou v podobě oživení, venkovním i tiskovým doporučením ve spojení s lákavými vztahy se společností.
Spolupráce se značkou začala osobitě, a to na největším volno-lyžařském závodě v ČR O’Neillovi vojáci, kde byl Samson jedním z úředních společníků. Představil zde dvě novinky v podobě výrobku Jezdec - piva s grapefruitovou a citrónovou příchutí.
Na místě nechyběly dívky se vzorky s označkovanými chladícími zavazadly, které návštěvníkům rozdávaly ochutnávky a lákaly je na večer do večírkového stanu. Kdo přišel, mohl se zúčastnit řízené hry v pivním tenise, hry zbožňované americkými vysokoškolskými žáky. V sobotu mohli návštěvníci ochutnávat zvláštní spojení piva Jezdec v Samsonově nápojovém výčepu.
Další zábavnou činností Samsona bude zvláštní uliční představení po pražských a jihočeských vysokých školách, kterou završí na konci léta velký večírek a další doprovodné činnosti.


napsal(a): marťan [Odpovědět]

Njorloj

pondělí, 12. březen 2012
16:16

Njorloj

Rozumím, že je to marketing, taky v něm z části dělám, a občas nějakou tu bušovinu musím překousnout, ale nebylo by lepší to napsat rovnou anglicky? Takhle to je jako dyž ťaman sejluje cool pantsy. Brr. Předpojatě si myslím, že Samson se chuťově ode dna neodrazí, ale věřím, že se díky relanču objeví i u nás v křupanově.


napsal(a): Njorloj [Odpovědět]

jiri.kana

pondělí, 12. březen 2012
12:16

jiri.kana

...relaunchovat značku...
Klíčem komunikační strategie budou netradičně pojaté eventy, podpořené radiovými spoty
...Na místě nechyběly sampling girls s obrandovanými chladícími batohy,


Takže budou znovuvypouštět značku, klíčem budou netradičně pojaté případy podpořené skvrnami Ra. Taky už se kolem toho motaly vzorkující dívky s pobryndanými batohy.
---------------------------------
Zpráva byla upravena 12.03.2012 ve 12:18:25


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]

tomas

pondělí, 12. březen 2012
21:45

tomáš

to jiri.kana: :-) jojo, jestli ty dívky se spíš z toho zázraku nepoblily, čili se vlastně pobryndaly... ??? no článek je to pěkněj a ta ochucená sračka musí bejt taky výborná. jen tak dál se Samsonem :-(


napsal(a): tomas [Odpovědět]

jiri.kana

pondělí, 12. březen 2012
22:28

jiri.kana

to tomas:Měly to pobryndané od brandy.


napsal(a): jiri.kana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI