Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Spuštění nového webu Pivních výletů, kde cestování za pivem je hlavní prioritou

Co se píše o pivovarech a pivu


Spuštění nového webu Pivních výletů, kde cestování za pivem je hlavní prioritou

[čtvrtek, 9. únor 2012]

V pátek 10. února 2012 bude na adrese www.pivnivylety.cz spuštěn nový web PIVNÍCH VÝLETŮ. Široké veřejnosti má nabídnout cestování po pivovarech, minipivovarech, festivalech a pivních událostech. Cílem je poznávání různorodých chutí piv po celé České republice a v zahraničí.

Na stránkách www.pivnivylety.cz mohou zájemci najít zajímavé doporučení na výlety za pivem, pozvánky na nejrůznější pivní akce, zprávy o dění z našich pivních výletů, tipů jak se naučit vařit pivo, odebírat novinky a podobně.

Společnost PIVNÍ VÝLETY bude cestovat na místa zaslíbená pivním radovánkám. Výlety za pivem budou pořádány do středních a malých pivovarů ba dokonce i do domácích minipivovarů po celé České republice. PIVNÍ VÝLETY budou ve znamení jednodenní cesty s exkurzí po pivovaru, ochutnávkou právě uvařeného piva a občerstvením.

Cílem PIVNÍCH VÝLETŮ není cestovat jen po celé České republice, ale také navštěvovat pivní festivaly v zahraničí, jako je například Belgie a Německo. V současné době je připravováno konání Festivalu pivních chutí na střeše Galerie Harfa, kde budou představována piva z různých českých minipivovarů a v blízké budoucnosti otevírání pivotéky PIVNÍ MOZAIKA.

Společnost PIVNÍ VÝLETY se snaží, aby výlety za pivem byly součástí životního stylu, nebyly jen o pití piva, chtějí přinést jedinečný zážitek a zájemcům uskuteční užívat si pivní kulturu se vším tím, co je sní spjato.

Tisková zpráva


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Justin Býgl

čtvrtek, 9. únor 2012
12:28

Pivní výlety a nahota, to je moje!


napsal(a): Justin Býgl (bygl(a)top09.sk) [Odpovědět]

Jana

středa, 8. únor 2012
20:55

Jana

Kdo za tím stojí? Co je to za společnost, nemá někdo tušení?


napsal(a): Jana [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
02:46


posted by: Inzerce

val

středa, 8. únor 2012
22:28

napsal(a): val [Odpovědět]

Jana

čtvrtek, 9. únor 2012
08:31

Jana

to val:
Díky. To ovšem jsou jen jména.


napsal(a): Jana [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI