Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen vstupuje do roku 2012 s novým logem, sloganem i komunikační kampaní

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen vstupuje do roku 2012 s novým logem, sloganem i komunikační kampaní

[čtvrtek, 2. únor 2012]

"Jeden za všechny, všichni na jedno". Tak zní slogan nové kampaně značky Staropramen, která je připravena pro letošní rok a začíná již počátkem února. Její součástí bude také nové logo, mění se i celkový vizuální styl značky. Hlavním cílem těchto změn je další posilování pozice značky Staropramen na českém trhu v hlavním, tzv. core segmentu piv.

"Důvodem změn je především skutečnost, že se Staropramen v minulých letech soustředil především na produktovou komunikaci, která nejen v případě Staropramenu Cool Lemonu a Staropramenu Nefiltrovaného přinesla obchodní úspěch. Pro další růst značky jsme se rozhodli pracovat také s její image", říká ke změnám manažerka značky Staropramen Eva Zlámalová.

Nová kampaň začíná 2. února, kdy se na obrazovkách televizních stanic Nova, Nova Cinema, Prima Family a Prima Cool začnou objevovat půlminutové reklamní spoty. Právě v nich zazní slogan "Jeden za všechny, všichni na jedno". Staropramen chce být přirozenou součástí života part přátel a kamarádů, kteří rádi vymýšlejí nové věci a přicházejí s originálními řešeními situací, dodává k televiznímu spotu Eva Zlámalová. Nový spot si můžete prohlédnout na odkazu www.youtube.com/staropramenCR.

Kreativu kampaně připravila agentura Young & Rubicam, režie reklamy se ujal režisér Dimitar Mitovski. Média nakoupila agentura Universal McCann. Televizní komunikaci doplní on-line média a s novou kampaní se bude možné setkat také na venkovních nosičích v Praze i dalších částech republiky.

Nové je také logo značky Staropramen. "V roce 2011 jsme v designu začali se změnou etiket. Klíčové zdůraznění vertikálního loga a ikony "S" jsme nyní využili a postupujeme o další krok dál. Začínáme používat nové logo v podobě štítu, který naši značku bude prezentovat se zaslouženým sebevědomím", říká Zlámalová. Jeho představení probíhá i na profilu Staropramenu na sociální síti Facebook, který má už více než 46 tisíc fanoušků. Logo a novou grafickou identitu značky připravila agentura Cocoon Group.

Tím však novinky pro letošní rok nekončí. Změny v designu a komunikaci se totiž projeví i na prodejních místech a v hospodách a restauracích, jež nabízí piva Staropramen.

Změna loga

Logo a následně i vizuální styl mění Staropramen po šesti letech. Tehdy jako první z českých piv použil netradiční formu vertikálního loga a kapičkového pozadí. Vertikální logo využívá i dnes v podobě sebevědomého štítu.

Tisková zpráva

Staropramen vstupuje do roku 2012 s novým logem, sloganem i komunikační kampaní [p655]

Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Krišot

pátek, 3. únor 2012
21:47

Krišot

Že si při natáčení té reklamy nevylili ty chcanky na hlavu.


napsal(a): Krišot [Odpovědět]

yerka

čtvrtek, 2. únor 2012
18:29

yerka

Nevím, proč je dnešní (i to budoucí) logo Staropramenu tak ošklivé, to dřívější s Hradčanama bylo starosvětsky hezké. Navíc s Hradčanama se pivo Staropramen prodává nadále v Německu. I když, vzhledem k tomu jak to pivo dnes není dobré, tak je úplně jedno jaké má lahev logo....


napsal(a): yerka [Odpovědět]

Adsense

28. březen 2024
23:46


posted by: Inzerce

h.p

pátek, 3. únor 2012
12:35

to yerka:
Ano,zcela souhlas..Pivo zlaté Prahy..taky tam bylo napsáno /nevím,zda píšu gramaticky přesně/ Gebraut mit reinheitsgebot..kde jsou ty časy..


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

h.p

čtvrtek, 2. únor 2012
12:11

A co pivo,taky ho začnou dělat ??


napsal(a): h.p (hrubes.pivo(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Lukas

čtvrtek, 2. únor 2012
12:54

Lukas

to h.p: To už zapomněli


napsal(a): Lukas [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI