Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Podkováň Fest, první ročník

Co se píše o pivovarech a pivu


Podkováň Fest, první ročník

[pátek, 11. listopad 2011]

Revoluční pivo se čepuje za každého počasí!!! Připraveny jsou vyhřívané stany pro zmrzlíky, ale také horké nápoje, které se budou hodit.

Kde se čepuje pivo, tam bývá veselo a dobře. A tady se bude čepovat pivo přímo revoluční. U Grobiána v kokořínském Dole se totiž ve čtvrtek sedmnáctého listopadu koná úplně první pivní festival s názvem Podkováň Fest.

No a vy můžete být u toho. A co vás kromě popíjení piva čeká? V deset se narazí sudy, které mimochodem přijedou až z Bavorska.

Čeká vás společné naražení sudů, prezentace 10 pivovarů, včetně Bavorska, degustace revolučního speciálu z Podkováně, dalších piv a pivních specialit, ovary, škvarky, klobásy, koláče, trdelník a další dobroty.

To ale zdaleka není všechno. K tanci a poslechu bude hrát Přívoranka, pro vytrvalce čekají pivní soutěže a všechny, kdo vydrží až do večerní šesté je připraven pořádný hudební nářez v podobě kapely Těžká Páka. Přepravu na trase Grobián- Pobuda - hrad Kokořín- Truhlárna a obec bude po celý den zajišťovat kyvadlově výletní vláček Kokořík.

Zábava bude zajištěna až do rána, pro otrlé do pátku, a pro ty úplně nejvíc vytrvalé se bude pokračovat i v sobotu! Pokud na festival přijedete autem, nemusíte se bát, že nezaparkujete.

Před hospodou je totiž velké parkoviště, které pojme auta všech návštěvníků pivního festivalu.

No a vy, kteří budete chtít pivní festival spojit s výletem máme také dobrou zprávu. Hrad Kokořín bude v den konání festivalu otevřen.

Zdroj: Boleslavský deník.cz | Autorka: Petra Kuldová

http://boleslavsky.denik.cz/zpravy_region/podkovan-fest-prvni-rocnik20111111.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Martin Mráz

pondělí, 14. listopad 2011
19:08

Zdar chlapy,Když jsem s pořadatelem dával dohromady naši účast,tak jsem přemýšlel,jestli jsme někdy točili venku v půlce listopadu pivo.Pracuji v tomto oboru 18let a dle mé paměti si toto nepamatuji.Ale pořadatel jde do akce s velikým nadčením (odpovídá tomu i zajištění vyhřívaných stanů)což neni malá investice.A neni 100% jeji návratnost.Tak si myslím,že bude o návštěvníky postaráno.Pokud bych tam nejel za pivovar,tak bych se určitě účastnil jako zákazník.Vážně pořadatele obdivuji,že chce pro lidi něco udělat.Nebot jak jsem psal neni zaručený výdělek.Budu obdivovat též pivaře,kteří věnují sváteční den a vyrazí tuto akci podpořit.Na čepu budeme mít:Zubr 12%,Zubr 10%,Litovel 11%,Holba 11%šerák,Holba 11%šerák polotmavý+silnější překvapení :-).Jak jsem psal,chlapy přijdte popít.Rád Vás uvítám u našich stánků.M.Mráz Dej bůh štěstí.


napsal(a): Martin Mráz (mraz7(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Martin Mráz

neděle, 13. listopad 2011
21:11

http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Akce/PODKOVAN-FEST---1--rocnik-revolucniho-pivniho-fest.aspx
Přijdte popít.Na čepu HOLBA-LITOVEL-ZUBR.


napsal(a): Martin Mráz (mraz7(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Adsense

20. duben 2024
08:39


posted by: Inzerce

Henri

pondělí, 14. listopad 2011
09:51

Henri

to Martin Mráz: Na čepu také Hubertus z Kácova, Slepý krtek z Ujkovic, Rampušák z Dobrušky, Berounský medvěd, Žatec, Hösl z Mitterteichu a samozřejmě Podkováň, když jde o Podkováň fest.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Dan

pondělí, 14. listopad 2011
10:24

Dan

to Henri:
Jen škoda, že se akce nekonala když bylo ještě teplo. Včera už byly v Kokořínském údolí vodní plochy zamrzlé a kam nesvítí přímo slunce, byl "šedivák" po celý den.


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Henri

pondělí, 14. listopad 2011
10:39

Henri

to Dan: Pořadatelé slibují, že budou k dispozici vyhřívané stany.


napsal(a): Henri [Odpovědět]

Dan

pondělí, 14. listopad 2011
11:00

Dan

to Henri:
Jo, to je pravda. Bez toho by to asi moc nešlo. Ale bude tam také vláček, především pro děti.
Už vidím ty tatínky, jak posadí dětičky na vláček a sami budou v teploučku popíjet... :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Rosťa

pondělí, 14. listopad 2011
11:23

Rosťa

to Dan, to Henri: Kluci, a nejedete tam někdo? Je to sice inverzní údolí a bude tam kosa, ale kdo chce, poetiku si tam najde :)


napsal(a): Rosťa [Odpovědět]

Dan

pondělí, 14. listopad 2011
18:35

Dan

to Rosťa:
Já o tom uvažuju, myslím že by to mohla být zajímavá akce.
Ale odrazuje mne ta kosa. Na spaní pod skalním převisem to moc nebude (tedy jak pro koho) :)


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Martin Mráz

sobota, 19. listopad 2011
18:22

to Henri:
Kácov,Žatec a Němci nepřijeli.Jinak opravdu vydařená pivní slavnost.Kdo se nezalekl inverze tak neprohloupil!Teklo Berounský Medvěd,Rampušák,Podkován,Slepý krtek,Litovel,Zubr a Holba.


napsal(a): Martin Mráz (mraz7(a)seznam.cz) [Odpovědět]

Rash

pondělí, 14. listopad 2011
19:13

Rash

to Rosťa: taky vážně uvažuji, že tam pojedu. Na Kokořínsko se chystám již dlouho, tak tohle je skvělá příležitost. Pokud se vydaří počasí alespoň tak, jako tento víkend, bude krásně (ranní mlhy, odpolední slunce, a tak). ;)


napsal(a): Rash [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI