Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Zajímáte se o to, co pijete? Pak sledujte etiketu Birellu!

Co se píše o pivovarech a pivu


Zajímáte se o to, co pijete? Pak sledujte etiketu Birellu!

[pondělí, 31. říjen 2011]

Značka nejoblíbenějšího nealkoholického piva u nás přináší do své kategorie jedinečnou novinku. Jako první totiž začala uvádět na svých etiketách nutriční hodnoty. Nyní má tak každý, komu záleží na tom, co pije, možnost dozvědět se, kolik kalorií, tuků, cukrů, nasycených mastných kyselin a sodíku jeho oblíbený Birell světlý obsahuje.

Stále více Čechů se zajímá o zdravý a aktivní životní styl a sleduje pravidla správné výživy. Do té samozřejmě spadá i dodržování pitného režimu a výběr vhodných nápojů. Právě pro ně je Birell ideálním nápojem. Navíc je velmi vhodnou variantou také pro sportovce, ať již vrcholové nebo rekreační. Birell totiž příjemně osvěží, ale také rehydratuje a napomáhá organismu při regeneraci.

Birell tak právě pro aktivní Čechy přichází s novinkou – na svých obalech začal uvádět hodnoty GDA (Guideline Daily Amounts). Zveřejněním výživových hodnot chce svým spotřebitelům ulehčit a zjednodušit orientaci v této kategorii a vyjít vstříc současným trendům životního stylu. „Nutriční hodnoty jsou uváděny na mnoha potravinách a nápojích, u nealkoholického piva jsem se s tím ale zatím nesetkala. Přitom sledovat tabulku výživových hodnot se nejen vyplatí, mělo by být samozřejmostí, a to nejen kvůli kaloriím, ale i sodíku, cukrům apod. Uvádění nutričních hodnot na nealkoholickém pivu je určitě zajímavým a správným krokem,“ uvedla Iva Málková, odbornice na výživu a zdravý životní styl a zakladatelka sdružení STOB.

Birell je první a jediné nealkoholické pivo u nás, na kterém uvedené hodnoty zjistíte. „Značka je lídrem celé své kategorie, proto vnímáme jako jakousi povinnost přinášet do segmentu stále nové inovace. Věříme, že tuto novinku naši spotřebitelé ocení,“ uvedla brand manažerka značky Martina Kuncová. Jedinečnost nejoblíbenějšího českého nealkoholického piva není přitom jen v jeho osvěžující chuti. Jde také právě o jeho složení. Například oproti sladkým limonádám má jen polovinu kalorií – ve srovnání s kolovými nápoji si spotřebitel s půllitrem Birellu ušetří 600 kJ.

Nově se tedy spotřebitelé na plechovkách Birellu dozví nejen počet kalorií a dalších hodnot, ale také obsah procenta z doporučené denní dávky dané kategorie (tzv. DDD).

Zdroj> Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje

http://www.prazdroj.cz/cz/pro-media/aktualne/1040%22%3EZaj%C3%ADm%C3%A1te

[SABMiller] 13:27 [permalink] [reaguj]


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

pechi

úterý, 1. listopad 2011
13:50

pechi

"stále nové inovace" :D
ještěže nedělaj staré inovace


napsal(a): pechi [Odpovědět]

Dan

úterý, 1. listopad 2011
11:48

Dan

A zase jsou v něčem první...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Adsense

23. duben 2024
10:22


posted by: Inzerce

Tchoř

úterý, 1. listopad 2011
16:01

to Dan:
Třeba v lepení etiket na plechovky, jak vyplývá z tiskové zprávy


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]

Tchoř

úterý, 1. listopad 2011
08:18

Tak a od teďka mám konečně jasno: hamburgra s přesolenejma hranolkama splachuju zásadně Birellem z plechovky!


napsal(a): Tchoř [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI