Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Staropramen podpoří Česká centra v zahraničí

Co se píše o pivovarech a pivu


Staropramen podpoří Česká centra v zahraničí

[čtvrtek, 8. září 2011]

Nově uzavřená smlouva o Generálním partnerství je dalším krokem pivovarské skupiny StarBev k posílení postavení Staropramenu na zahraničních trzích

Ve čtvrtek v podvečer byla v prostorách nové budovy Národního Muzea v Praze během slavnostního večera podepsána smlouva o partnerství značky Staropramen s Českými centry. Od ledna 2012 se Staropramen stane generálním partnerem všech 21 poboček Českých center na 3 kontinentech. Smlouva byla uzavřena na 3 roky. Tato spolupráce má za cíl podpořit české kulturní projekty v zahraničí.

Skupina StarBev, do jejíž portfolia Staropramen patří, si od této spolupráce slibuje zejména zvýšení povědomí o značce na zahraničních trzích, kde je Staropramen nejznámějším pražským pivem. Spolupráce na úrovni generálního a exkluzivního partnerství v oblasti pivovarnictví mezi Staropramenem a Českými centry začne platit od ledna 2012 a potrvá minimálně do roku 2014. Nicméně již v letošním roce se Staropramen podílí na podpoře vybraných kulturních a společenských projektech v Izraeli a USA, které pořádají Česká centra.

Alain Beyens, generální ředitel skupiny StarBev, říká: “Jsme velmi rádi, že se nám podařilo uzavřít strategické partnerství s Českými centry a podpořit tak řadu jejich zajímavých projektů. Tato smlouva je společně s nově otevřeným Návštěvnickým centrem Staropramenu a novou celosvětovou reklamní kampaní jedním z hlavních kroků, které nám pomohou zvýšit povědomí a prodeje značky Staropramen v zahraničí.

Michael Pospíšil, generální ředitel Českých center, dodává: „Uzavření generálního partnerství se Staropramenem je pro nás významný počin v nově koncipovaném směřování Českých center, kdy propojujeme prezentaci silných tuzemských exportních značek s našimi kulturními projekty na mezinárodním poli. Díky této spolupráci můžeme prosazovat českou kulturu v zahraničí v rámci větších projektů cílených především na širokou veřejnost, a to napříč naší sítí."

Staropramen, který mohou zákazníci ochutnat ve více než třiceti zemích světa, je součástí portfolia skupiny StarBev od roku 2009. Značka je vlajkovou lodí této skupiny. Pro mezinárodní trhy nabízí Staropramen tři druhy piva: Ležák, Granát a Černý.

Zdroj: Tisková zpráva Pivovarů Staropramen

http://www.pivovary-staropramen.cz/web/tisk_centrum/zpravy?id=483


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

koki

neděle, 2. říjen 2011
18:15

Pokud Staropramen nepodpoří kvantitu výrazně lepší kvalitou, pak k očekávanému zvýšní povědomí o značce sotva dojde.


napsal(a): koki [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI