Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Deník zve na Dudáka

Co se píše o pivovarech a pivu


Deník zve na Dudáka

[středa, 24. srpen 2011]

Vynikající pivo Měšťanského pivovaru Strakonice, a. s., můžete ochutnat na výstavě Země živitelka, která se koná od 25. srpna do 30. srpna na výstavišti.

Ochutnávka točeného piva z produkce Měšťanského pivovaru Strakonice, a. s., je připravena pro předplatitele Deníku u Pivovarské zahrady.

Pro stálé předplatitele Deníku máme připravenu nejen nabídku dárků z věrnostního programu ABO BONUS, ale natočíme jim i malé pivo za symbolických pět bodů. Předplatitelům, kteří ještě nejsou přihlášeni do věrnostního programu ABO BONUS, vysvětlíme jeho výhody a zaregistrujeme je. Nové zájemce o předplatné seznámíme s výhodami předplatného nejčtenějšího regionálního deníku a nabídneme jim hodnotné uvítací dárky,“ uvedla manažerka distribuce Deníku Michaela Myslíková.

Výstavní stánek Deníku najdete na českobudějovickém výstavišti u Pivovarské zahrady. Na vaši návštěvu se těší hostesky jihočeských Deníků.

Zdroj: Strakonický deník.cz

http://strakonicky.denik.cz/zpravy_region/st_20110822_dudak_pivo_zivitelka.html


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Masakr

středa, 24. srpen 2011
11:15

to Píra:už asi rok,vždy ho vozili sebou na závody a už se vozí PU a podobné pochutiny,né že by toto byla nějaká výhra,a to jsou patrioti a docela dost jsme na toto téma ohnivě diskutovali:-),narazil jsem i na pár hospod kde dudáka zrušili.Ale jak říkám je to pouze můj názor a to co jsem zjistil.Je dobře,že to spoustě lidí chutná a pivovar prosperuje,asi nebude nikdo komu by chutnala všechna piva.


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Hříbek

středa, 24. srpen 2011
10:13

Hříbek

Naprostý souhlas s tím že pivko patří mezi sladší ale jinak mu nelze vytknout nic, přivezl sem si z dovolené několik vzorků a to Eggemberg, Regenta a Dudáka a pak ještě Herolda no a vyhrál to Herold a Dudák byl druhý ( degustovaly jsme ve třech a shodly jsme se ) :)


napsal(a): Hříbek [Odpovědět]

Adsense

29. březen 2024
09:07


posted by: Inzerce

Masakr

středa, 24. srpen 2011
09:46

to Dwarf:taky hovořím sám za sebe:-),bohužel jsem podobných názorů zaslech i přímo ze Strakonic:-)


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

píra

středa, 24. srpen 2011
10:04

píra

to Masakr: A jak je to dlouho? Kvalita strakonickéhjo piva stoupá rok od roku do nebeských výšin. Také proto pivovar tak prosperuje. Já si tamní pivo vozím ve velkém do Prahy...


napsal(a): píra [Odpovědět]

Dan

středa, 24. srpen 2011
13:35

Dan

to Masakr:
Mně Dudák také chutná, rád na něj občas zajdu do Kavárny Na Šumavě...


napsal(a): Dan [Odpovědět]

Masakr

středa, 24. srpen 2011
08:06

Vynikající pivo?Asi jsem vždy pil něco jiného:-(


napsal(a): Masakr (rambleon(a)centrum.cz) [Odpovědět]

Dwarf

středa, 24. srpen 2011
08:38

Dwarf

to Masakr: že tobě nechutná, neznamená, že nemůže chutnat jiným lidem... má specifickou vůni i chuť a pro odchovance sladších piv může jít o dobrou volbu


ICQ: 131508397

napsal(a): Dwarf [Odpovědět]


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI