Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Šest medailí pro Bernarda

Co se píše o pivovarech a pivu


Šest medailí pro Bernarda

[středa, 8. červen 2011]

V uplynulém týdnu proběhl již 15. ročník tradiční, degustační soutěže PIVO ČESKÉ REPUBLIKY, která se konala v rámci Slavností piva 2011 v Českých Budějovicích. Významného úspěchu dosáhla značka BERNARD, když získala půl tuctu medalií a další 4 piva postoupila do užšího šestičlenného finále

Ve své kategorii zabodovaly osvěžující nealkoholické nápoje BERNARD s čistou hlavou, když Višeň získala první a Švestka druhé místo. Další zlatou medaili přidal pivovar v kategorii světlých jedenáctek a stříbrnou medaili v kategorii nealkoholických piv, když uspělo světlé nealkoholické pivo BERNARD s čistou hlavou. Na třetích místech se umístili Bernard s těžkou hlavou OX (Speciální světlé pivo 14°) a Sváteční ležák s jemnými kvasnicemi.

"Vyplácí se používat vlastní prvotřídní suroviny a především tradiční výrobní postupy," říká spolumajitel humpoleckého pivovaru Stanislav Bernard a dodává: "Stejně důležité jsou vedle názorů odborníků i ohlasy, které máme díky e-mailové poště či dopisům, které pravidelně dostáváme od našich stálých zákazníků či od těch, kteří se s naším pivem teprve seznamují."

Soutěž Pivo České republiky patří počtem přihlášených značek piv k nejvýznamnějším akcím svého druhu v republice. Do soutěže přihlásilo vzorky 54 pivovarů. V 18 kategoriích soutěžilo 290 značek piv.

Zdroj: Protext

http://www.protext.cz/zprava.php?id=13938


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI