Oreon









ico rss feed ico rss valid
Přidej na Seznam

Nejdrsnější moravská soutěž začíná!

Co se píše o pivovarech a pivu


Nejdrsnější moravská soutěž začíná!

[čtvrtek, 12. květen 2011]

Zvládnout horskou vichřici, projít jeskyní plnou pavoučích sítí či podstoupit ohnivý rituál. To vše musí zvládnout účastník finále v nejdrsnější moravské soutěži, kterou pro spotřebitele připravil pro letošní jaro Radegast. Ten nejlepší získá 300.000 Kč. Kvalifikace do velkého finále probíhá v moravských hospodách a prodejnách s pivem. Během ní mohou spotřebitelé získat také některé z tisíců ostatních cen, jež ocení v náročných horských podmínkách.

Spotřebitelská promo značky Radegast odstartovala 2. května v prodejnách s pivem. Spotřebitelé sbírají kódy pod víčky lahvového piva nebo na plechovkách a zasílají je přes SMS zprávy či web. Začátkem června se připojí také 800 moravských hospod.

Soutěž Radegastu je stejně tvrdá jako celý tento kraj. Lidé jsou tady zvyklí překážky překonávat. To je posiluje a buduje ještě silnější vztah k tomuto regionu. Radegast sem patří a dělá podobně jako oni všechno naplno. Když pořádá zábavu, tak naplno a když soutěž, tak na „ostří nože“. Její vítěz musí prokázat nejen fyzickou připravenost, ale i psychickou odolnost, předvídavost a odvahu,“ řekl manažer značky Radegast Marek Málek.

Do finále, které se uskuteční 2. července v Ostravě, postoupí 30 soutěžících, kteří se zapojí do soutěže jak s lahvovým nebo plechovkovým pivem, tak i s pivem v hospodách. Z nejdrsnější moravské soutěže vzejde vítěz, který si odnese 300.000 Kč.

Soutěž s pivem Radegast bude podpořena tiskovou a rádiovou kampaní v několika médiích na Moravě. Bannery se objeví také na významných internetových serverech. V rámci outdooru značka využije billboardy a CLV.

Zdroj: Tisková zpráva Plzeňského Prazdroje


Přidat reakci

Jméno:
E-mail:

Na tento příspěvek zatím nikdo nereagoval!


PI podporuje nae zemdlce Reklama na PI